Wild Rockets

Med spilleautomaten Wild Rockets fra Net Entertainment får du en automat, som garanteret vil gøre dig fyr og flamme! Fyr lunten af, og lad pengene sive ned over dig – den højeste gevinst er på dejlige 480.000 mønter!

NB! Dette er en tidlig demoversion, hvor man kan opleve, at automaten låser sig i freespin-mode. For at fortsætte gratisrunderne kan det være, at man må refreshe siden for hvert spin. Vi beklager dette og vil lægge en forbedret version ud, når den foreligger. Den opmærksomme spiller ser også, at funktionen Tovejs-gevinst endnu ikke er aktiveret, men den kommer i en senere version. En del andre effekter såsom de ekstra symboler nederst i automaten samt Stacked Wilds er endnu ikke klar.

Wild Rockets Spilleautomat

Wild Rockets er der underholdning fra loft til kælder i det, som må betegnes som en utrolig energisk spilleautomat! Her får vi en rigtig actionspækket video spilleautomat fra NetEnt, som er fyldt af morsomme funktioner. Læs videre i artiklen for at se, hvad automaten kan byde på!

Hvis vi tager det rent tekniske først, så ser vi, at gevinstlinjerne er fjernet og erstattet af 720 Bet Ways-funktionen. Det betyder, at symbolerne ikke følger gevinstlinjer, men at der dannes vindende kombinationer, så længe man får ens symboler på tilstødende hjul fra hjulet længst til venstre og mod højre og fra hjulet længst til højre og mod venstre. Ja, du læste rigtigt! I Wild Rockets kan man vinde fra begge sider af automaten, og vindende kombinationer kan derfor starte både på hjul 1 og 5! Som om det ikke var nok, så er der 4 rækker på hjul 2 og 4 og hele 5 rækker på hjul 3! Det indebærer, at der totalt er 19 symboler på hjulene, i stedet for de traditionelle 15. Indsatsnivauet er ret standard og følger den sædvanlige NetEnt-norm med sine 1-10 mønter og en møntværdi, som kan sættes fra 0,01 til 1,00. Det giver en maksimal indsats på et enkelt spin på pæne €200!

I Wild Rockets finder vi naturligvis et wild symbol, der fungerer som en erstatning for alle andre symboler med undtagelse af scattersymbolet. Wild symbolet vises kun på hjul 2, 3 og 4, og at det er en erstatning indebærer, at det har en jokerfunktion, som gør, at det kan være en del af en kombination bestående af andre symboler. På grund af denne egenskab kan wild symbolet derfor også være en del af flere kombinationer samtidig. I Wild Rockets optræder wild symbolet som stablet, hvilket vil sige, at det kan dække hele hjulet, hvis man er heldig. Wild symbolet vil gøre alle symboler over eller under sig om til wilds, afhængig af om raketterne, som tilhører wild symbolet, skydes op eller ned! Stacked wilds er også aktiveret i gratisrunderne, og dermed kan dette blive en rigtig lønsom affære!

I Wild Rockets har man naturligvis også et scattersymbol, som illustreres af en æske med fyrværkeri. At det er et scattersymbol indebærer, at det kan være spredt tilfældigt udover hjulene og alligevel give gevinst. Symbolet er derfor fritaget for 720 Bet Ways-funktionen. Scattersymbolet i Wild Rockets giver os udbetalinger i form af både penge og gratisrunder. Hvis man får 3, 4 eller 5 scattersymboler, vanker der henholdsvis 10, 20 og svimlende 50 freespins! Herudvoer får man indsatsen i spinnet, som gav gratisrunder, multipliceret med 2, 20 eller 200!

Wild Rocket er, for at tage en bokstavelig opsummering, et fyrværkeri af en spilleautomat! Her er der så meget action, farver og musik, at man næsten mister pusten! Stacked wilds, massevis af freespins og en diger maksimal udbetaling sørger for, at der ikke bliver et kedeligt øjeblik på denne røver fra Net Entertainment. Når NetEnt herudover er gået bort fra det traditionelle 5×3 setup, hvad angår antal symboler på hjulene, så kan man virkelig sige, at man får en anderledes spiloplevelse her!