TYCOONS

Velkommen til Tycoons og en verden, hvor der er penge i overflod. Gør dig gode venner med magnaterne i spillet, så er der en chance for, at du kan være med til at dele kagen. Her spiller du Tycoons fra Betsoft Gaming gratis, så længe du har lyst. Når du senere vil spille for rigtige penge, kan du blive medlem hos Vera John Casino via os og tage del i en fin velkomstbonus.

Tycoons Spilleautomat

Det er tid til at spille en slot med rigtige pampere. I Tycoons møder du forretningsmænd og gamblers, som har lavet en formue. Forhåbentlig giver dine nye venner dig nogle hede tips, som gør, at du kan komme ud med en anseelig sum helt på egen hånd.

Tycoons er en spilleautomat, som er en del af den berømte Slots3-serien fra Betsoft Gaming. Som mange allerede ved er Slots3-automater blandt de sejeste, der eksisterer på markedet. Med 3D-grafik, fantastisk lyd og mange integrerede finesser får disse spil mange tilhængere.

Tycoons er en spilleautomat, som har fem hjul, tre rækker og hele 30 aktive indsatslinjer. Det gør, at det er mange forskellige måder at vinde på. I begyndelsen kan det være lidt svært at vide hvilke kombinationer, som giver gevinst, men som tiden går, lærer man det hurtigt.

Der er et par symboler i Tycoons, som det kan være belønnende at holde øje med. Får du tre hjul med guldbarrer, seddelklemmer eller checks kommer du nemlig til Tycoons indbyggede ‘Click Me’-feature. Her trykker du på det symbol, som du tror, giver mest og håber på det bedste. I ‘Click Me’-spillet kan gevinsterne blive enorme.

Tycoons har også et heftigt freespins spil, som undertegnede ikke har set på nogle andre spilleautomater. Nogle af magnetsymbolerne har nemlig et FS-tegn længst nede til højre. Får du tre identiske magnatsymboler med FS-tegn længst nede til højre, har du aktiveret freespins spillet.

De gratisrunder, som tilbydes i Tycoons, er specielle på den måde, at et af symbolerne, som aktiverer freespins spillet, bliver en ekspanderende wild. Samtidigt med at gratisrunderne ruller tager wild symbolerne nemlig første, anden eller tredje hjul, hvilket indebærer, at du bare behøver to identiske symboler for at vinde under gratisrunderne.

Dukker der tre hænder op med kort på spillepladen, har du aktiveret Tycoons integrerede bonusspil. Her skal du tippe fem af de fire pampere, som vinder pokerspillet. Også i bonusrunderne kan spillegevinsterne blive store, så se til at du finder pokerhajen blandt de fire.

Til slut skal det siges, at Tycoons har en enorm progressiv jackpot. Hvilken jackpot, man har chancen for, beror på hvilke indsatsniveauer, man spiller med. Jackpotten vindes ved, at man rammer fem mapper på en aktiv indsatslinje. Jackpotten øges løbende så en lille del af hver spillers indsats samles ind til den store gevinst.

Hvis man skal komme med en sammenfatning gællende Tycoons, bliver den god. Som sædvanligt holder Slots3-serien fra Betsoft høj kvalitet og Tycoons indeholder det meste, vi kræver, for at stille os tilfredse. Med en progressiv jackpot, integreret bonusspil og freespins er der ikke meget mere at ønske sig.