TRUE ILLUSIONS

Velkommen til True Illusions og en spilleautomat, som Joe Labero garanteret ville have syntes om at spille. Hvis du er forgabt i magi og mystik blandet med potentielle store gevinster, vil du med sikkerhed også synes om denne her spilleautomat. Her på siden spiller du True Illusions fra Betsoft gratis, så længe du har lyst. Når du senere vil spille for rigtige penge, kan du blive medlem hos Vera John via os og tage del i en fin velkomstbonus.

True Illusions Spilleautomat

Vide duge, kaniner i hatte og fantastiske korttrick, alt er på sin plads i denne spilleautomat fra Betsoft Gaming. True Illusions har naturligvis magi som tema, og vi tages til en scene, hvor vi har vores egen tryllekunstner som konferencier. Du kommer måske ikke til at tro på alt, hvad du ser, og en vis skepsis kan være sund. Hvad der er sikkert er i hvert fald, at True Illusions indeholder potentielle store gevinster.

True Illusions er en del af Slots3-serien fra Betsoft, og som mange allerede ved, er det her en serie spilleautomater, som er grafisk avancerede og med fantastisk lyd- og 3D-effekter. Lige nu er Slots3-serien fra Betsoft overlegen alle andre softwareproducenter, hvad angår grafik, så har du ikke testet nogle automater fra Betsoft endnu, anbefaler vi det varmt.

Noget specielt med Slots3-serien fra Betsoft er også, at man har mulighed for at spille på så meget som 30 spilbare indsatslinjer på en og samme gang. Det er mere end, hvad de fleste spilleautomater har, og det kan føre til, at man får en gevinstudbetaling, når man mindst venter det. Vi anbefaler på sædvanlig vis, at man spiller på alle linjer samtidig og hellere går lidt ned i linjeindsatsen end, at man spiller på færre linjer med højre indsats.

True Illusions har et par specialsymboler, som det er værd at holde øge med. Den første, som er værd at nævne, er scatter symbolet eller spredningssymbolet, som kendetegnes af tryllekunstneren. Får du tre af sådanne symboler på spillepladen, uanset position, har du vundet gratisrunder på spillets bekostning. Under gratisrunderne indtræffer avalanches, hvilket indebærer, at gevinstkombinationer forsvinder og giver plads til nye. Et gratis spin kan derfor være i gang længe.

Hvis der dukker tre kortspil op hvor som helst på spillepladen, tages man til et integreret bonusspil, hvor det er tid til lidt tryllekunster. Et klassisk kortspil er, hvad det handler om, og naturligvis skal du som spiller trække et kort fra tryllekunstneren. Siden er det op til ham at finde ud, hvad det var for et kort, du egentlig trak. Sejt og interaktivt!

True Illusions har også et wild symbol, som erstatter alle andre symboler for at hjælpe til med gevinstudbetalingerne. Wild symbolerne er også specielle på den måde, at du kan stable dem på midterhjulet. Stabler du tre wild symboler på hinanden forvandles hele midterhjulet til wilds i nogle spillerunder. Når det indtræffer, kan gevinsterne blive rigtig store.

For at sammenfatte, så er True Illusions præcis som alle andre spil fra Slots3-serien fra Betsoft, en meget god spilleautomat. Man bliver let fanget af grafikken og animationerne, og de interaktive bonusmulighederne løfter spillet til endnu højere højder. Vi tror, at True Illusions vil tiltale de allerfleste casinospillere. Prøv selv for at blive overbevist!