TIKI WONDERS

Her har du spilleautomaten, som får dig i feriestemning året rundt, uanset om det sner eller står ned i stænger udenfor. Tiki Wonders er en progressiv spilleautomat, som deler jackpot med søstermaskinerne Icy Wonders og Geisha Wonders. Læn dig tilbage, og nyd bølgeskvulpene, mens du spiller om topgevinsten på over 1 million danske kroner.

Tiki Wonders Spilleautomat

Kom i godt humør med Tiki Wonders maskinen, som byder på sommer, sol og muligheden for meget store gevinster. Med to progressive jackpots ved man aldrig, hvornår den store præmie virkelig kommer. Alt i Tiki Wonders sætter sommerfølelsen i gang. Den behagelige baggrundslyd. som får dig til at fantasere om at ligge på sandstranden en varm sommerdag, symbolene som også drager dig i samme retning og ikke mindst den store gevinst, som man ofte drømmer om i sommermånederne.

For at vinde en af jackpotterne i Tiki Wonders behøver du stjernesymboler på hjulene. Disse stjernesymboler er knyttet op mod alle de andre figurer, og den mindste jackpot, Wonder Jackpot, kræver 4 stjerner på række for, at den skal udløses. Skal du vinde den virkelig store præmie, Mega Wonder Jackpot, behøver du stjernesymboler på alle de fem hjul. Denne præmie udløses selvfølgelig ikke hver dag, men man ved aldrig, hvornår det skal ske, og det er der lidt af spændingen ligger.

Tiki Wonders er forøvrigt en 30-linjers videospilleautomat og byder også på de traditionelle funktioner som scatters og wilds. Med scatters på hjulene kan du vinde op til 30 freespins, og som sædvanlig bliver gevinsterne tredoblet. I Tiki Wonders er der Hula Hula damer, der står for dette symbol, og du bliver garanteret glad, når du ser, at de begynder at danse på hjulene. Sædvanligvis betyder det, at en pæn gevinst er på vej.

Spillet foregår selvfølgelig på en sandstrand på en tropisk ø, og figurerne i automaten er også derefter. Her rammer du delfiner, skildpadder og papegøjer, og hvis du bliver tørstig af varmen, kan Tiki Wonders også byde på et udvalg af paraplydrinks til at køle dig ned. Wild symboler er repræsenteret ved en indfødt surferentusiast, og forhåbentligt får du hjælp af disse symboler til at lave gevinstrækker, som virkelig smager.

Som vi allerede har nævnt, så deler Tiki Wonders topgevinsterne med sine slægtninge Icy Wonders og Geisha Wonders. Begge disse automater kan du også prøve her på siden i omkostningsfrie versioner, og skulle ønsket om at spille for rigtige penge dukke op, så har vi pakket nogle gode bonustilbud rundt ved alle spilleautomaterne.