THREE WISHES

Three Wishes er en spilleautomat af høj kvalitet med mange morsomme animationer og ikke mindst spændende gevinstmuligheder. Nu kan du prøvespille denne automat helt gratis her på siden i vores demoversion, som vi allerede har fyldt op med legepenge.

Three Wishes Spilleautomat

Gør dig klar til magiske lamper, flyvende tæpper, guld og krystalkugler i denne 30 linjers spilleautomat, der udbetaler gevinster ikke bare fra venstre mod højre, men også den anden vej. Three Wishes har flere bonusfunktioner, som du garanteret kommer til at blive glad for. Hovedbonussen er selvfølgelig ånden i lampen, som du skal have tre magiske lamper for at vinde.

I bonusspillet får du tildelt tre ønsker, som alle har en pengeværdi, og du må herefter vælge mellem seks ting, du ønsker dig. Rejse, Helse, Kærlighed, Rigdom og Visdom er valgene, og bag hver kategori skjuler der sig en pæn gevinst, som du kan tage med dig tilbage til spillerkontoen.

En anden funktion er click me bonussen, som opnås ved at få et abesymbol på det tredje hjul i midterste position. Her er det slet og ret bare at klikke på symbolerne, og aben ryster gevinster frem til din konto. Når gevinsten kommer med collect teksten, er bonusspillet ovre.

Endvidere har vi det flyvende tæppe, der normalt indeholder wild funktionen. Får du tæpper på alle placeringerne på hjul nummer et, vil tæppet flyve og knuse hvert eneste symbol på alle gevinsthjulene. Hvert knust symbol giver dig en gevinst, og tilsammen kan det blive en ganske lukrativ affære.

En hver spilleautomat med respekt for sig selv bør også byde på en freespins funktion, og heller ikke her svigter Three Wishes dig. Skattekisterne er nøglen til gratisrunder, og får du tre eller flere af disse symboler på en udbetalingslinje, vinder du op til 20 gratisrunder på automatens regning.

Opsummeret kan man sige, at dette er blevet en af undertegnedes favoritautomater. Animationerne er slet og ret flotte, og spillet har både smooth grafik og behagelig lyder. Der er også noget specielt ved, hvordan hjulene spinner. I stedet for at starte samtidig som ved de fleste andre spilleautomater begynder det første hjul at spinne for derefter at tage de andre med sig. En ganske sexy funktion, hvis man kan bruge et sådant ord om en spilleautomat på nettet.