THE EXTERMINATOR

Dyr kan være søde, men de kan også være forfærdelige, især når de roder. Vaskebjørne opfylder begge dele, da de er nuttede, men også eksperter i at skabe kaos, når der graver i skraldespande og gemmer. I The Exterminator handler det om at overvinde den drillesyge vaskebjørn og vinde penge på samme tid. På DanskeSpilleautomater.com spiller du The Exterminator fra Betsoft gratis, så længe du har lyst. Når du vil spille for rigtige penge, kan du åbne en konto hos nogle af vores samarbejdspartnere.

The Exterminator Spilleautomat

The Exterminator starter med en lille introduktionsfilm, og når denne er slut, tages du med til et nordamerikansk vildmarksmiljø og en træhytte, hvor en vaskebjørn lever. Din opgave bliver at tage rollen som den ikke alt for smukke Anticimex(?)-mand og fange det lille dyr og vinde penge samtidig. Et mildt sagt svedigt job for den fedladne mand.

The Exterminator er en videoslot, som består af 5 hjul, 3 rækker og 30 indsatslinjer. Derved er automaten således en ganske standardiseret slotmaskine fra Betsoft Gaming. Den mest spændende funktion, som automaten besidder hedder ‘sticky wins’, en funktion, som vi genkender fra den utroligt populære spilleautomat Jack Hammer fra Net Entertainment.

Sticky Wins indebærer, at symbolkombinationer som genererer gevinster, låses fast på hjulet, mens øvrige hjul spinner igen. Det bliver ved, indtil der ikke genereres nye gevinstkombinationer. Er man heldig, kan denne funktion gøre således, at en kombination, som fra begyndelsen ikke så ud af meget, kan optage hele spillepladen og blive en vældig lukrativ affære.

Som sædvanligt, når det gælder spilleautomater fra Betsoft, så er der en hel del andre funktioner på automaten. Blandt andet har The Exterminator et lastbilssymbol, som kan forvandle hjulene til wild hjul. Det sker, når lastbilssymbolet dukker op på en tilfældig position i spillet. Skulle det ske under en Sticky Win, vil hjulet være et wild hjul, indtil der ikke er flere nye gevinstkombinationer.

Gratisrunder er noget, som casinospillere elsker, af god grund, og i The Exterminator aktiveres disse af fem fodsporssymboler uanset position på spillepladen. For hver runde, som spilles under freespins, får man en tilfældig gevinstmultiplikator, der strækker sig op til 5x gevinsten. Alle gevinster, som opnås under gratisrunderne multipliceres således med denne værdi.

Kvit eller dobbelt var ikke bare navnet på en quiz i dansk TV, det er også en funktion i The Exterminator, som vi ikke har set i spilleautomater fra Betsoft tidligere. Hver gang du har opnået en gevinst, har du mulighed for at fordoble denne ved at spille kvit eller dobbelt med spillets hovedperson. Gæt om kortet er rødt eller sort og håb på det bedste! Bemærk, at denne funktion er frivillig.

En spilleautomat fra Betsoft skal naturligvis også have et integreret bonusspil. The Exterminator er ingen undtagelse. Får du 5 tegninger, uanset position på spillepladen, aktiveres en bonusrunde, hvor du helt enkelt skal finde ud af, hvor den snu lille vaskebjørn har gemt. Lykkes det dig, så vanker der naturligvis en fin udbetaling!

The Exterminator er en kanonautomat fra Betsoft Gaming, og der er ingen tvivl om, at man har oppet sig i jagten på Net Entertainment. Grafik og lyd er der som sædvanligt intet at anmærke på, når det gælder Betsoftproducerede spil og spiloplevelsen er ikke andet end en fornøjelse. Se om The Exterminator er noget for dig ved at spille gratisversionen her på siden, så længe du har lyst!