SUPER NUDGE 6000

Endelig er internetversionen af spilleautomaten Old Timer kommet. Super Nudge 6000 er spilleautomaten med de samme funktioner som den populære Old Timer Maskine, og selvfølgelig er den udviklet af Net Entertainment; det samme selskab, der står bag både Jackpot 6000 og Mega Joker. Prøv gratisversionen nedenfor og bliv overbevist!

Super Nudge 6000 Spilleautomat

Super Nudge 6000 har, som navnet antyder, en nudge funktion, hvor hjulene flytter sig for at hjælpe dig med at skabe en gevinstkombination. Denne klassiske spilleautomat er en netkopi af den særdeles populære Oldtimer spilleautomat, som man tidligere fandt i spillekiosken. Nu kan du spille samme maskine hjemmefra, og gevinsterne i denne udgaven er mindst lige så gode.

Du starter som i Oldtimer med at spille i det sædvanlige spil, og hver gevinst, du snupper, kan du vælge at satse videre med i supermeteret. Her er indsatserne højere, men du har også op til 3 nudges, som gør vinderchancerne større. Den virkeligt attraktive gevinst er de tre kronesymboler, som giver dig en mysteriegevinst på mellem 300 og 6000 mønter.

Antal nudges afgøres af den totale indsats i supermeter spillet. Er indsatsen 20 mønter, får du 1 nudge, er den 40 mønter, får du 2, og med maks. indsats på 60 mønter, får du hele 3 nudges. Et bræt, som ser ud som om, du har misset alt, kan dermed forvandle sig til en meget pæn udbetaling.

Nederst til højre i Super Nudge 6000 automaten vælger du værdien på mønterne, du spiller med. Du har valget mellom 0,10, 0,20 og 1, og møntenheden er Euro. Med højeste møntværdi og alle gevinstlinjer aktiveret er den maksimale indsats €10 pr. spin i hovedspillet.

Super Nudge 6000 har 5 indsatslinjer både i hovedspillet og i supermeter spillet. Du kan spille med 1 mønt eller 10 mønter som indsats og kan, når du satser 10 mønter, vinde op til 6000 i hovedspillet.

Spillet har ingen meget avancerede funktioner, men spiloplevelsen vil tage dig tilbage til de gamle gode tider, specielt hvis Oldtimer var en af dine favoritautomater bland spilleautomaterne i Danmark. Hvis du synes hjulene spinner lidt langsomt, kan du i værktøjsboksen nederst til venstre vælge hurtigtspil. Hjulene stanser da hurtigere, og spillene får højere tempo.