SUPER LUCKY FROG

På denne siden har vi lagt en gratisversion af frøautomaten fra Net Entertainment ud, nemlig Super Lucky Frog. Dette er blevet en superpopulær spilleautomat blandt danske spillere og det med god grunn. Hvis du vil overbevises, så spil med €5000 i legepenge, som vi allerede har fyldt op i demoautomaten nedenfor.

Super Lucky Frog Spilleautomat

Det er altid sjovt med en progressiv jackpot i en spilleautomat, og her får du hele tre stykker: Super, Lucky og Froggy, der alle vokser løbende. Gratisversionen ovenfor er sponsoret af Betsafe, og jackpot summerne, du ser i automaten, er derfor leveret i realtime fra Betsafes casino. For at vinde en af disse ekspanderende gevinster, behøver du tre bonusfrø efter hinanden på samme gevinstlinje.

Når du får det, bliver du taget til bonusrunden, hvor du har muligheden for at vinde en af jackpot gevinsterne. Bonusrunden er slet og ret et spin på et traditionelt lykkehjul, hvor det gælder om at træffe det rigtige felt. Det er selvfølgelig lidt, du kan gøre på egen hånd for at påvirke udfaldet, men det er altid spændende, når man ved, at man er tæt på at ramme en stor gevinst.

Super Lucky Frog, som man kan sige er en eventyrinspireret automat, har også flere ting at byde på. Der er selvfølgelig mange symboler, du kan vinde på, når de matches på gevinstlinjerne, men også wilds og scatters er repræsenteret. Her kan du vinde op til 30 gratisrunder, hvor automaten sætter i gang med at spille på husets regning.

Gratisrunderne kommer også med højere gevinster end sædvanligt, og du spiller på lige så mange gevinstlinjer, som du i udgangspunktet gjorde. Maksimalt antal indsatslinjer er 25, og du kan som på mange af NetEnt spillene vælge både møntværdi og indsatsniveau.