SLOTS ANGELS

Iklæd dig lædervesten og hop op på kværnen! I Slots Angels bevæger vi os ind i MC-klubbernes stenhårde verden. MC-klubben Slots Angels er dog betydeligt sjovere end deres kriminelle parallel med lignende navn, og her er der chance for at skaffe sig gevinst på ærlig vis, blandt andet ved hjælp af en progressiv jackpot! Spil Slots Angels fra Betsoft gratis her på DanskeSpilleautomater.com eller for rigtige penge hos nogle af vores samarbejdspartnere.

Slots Angels Spilleautomat

Bor det en MC-gut i dig? I så fald vil du med stor sandsynlighed synes om spilleautomaten Slots Angels fra Betsoft Gaming. Her tager vi vores Harley Davidson ned til den lokale MC-klubben og spiller dart og billard samtidig med, at vi tager os et glas whisky med andre de andre gutter i læderveste.

Slots Angels er en spilleautomat, som består af 5 hjul, 3 rækker og 30 indsatslinjer. Med andre ord er det en relativt standardiseret spilleautomat fra Betsoft, som vi har at gøre med. Man kan spille med 1 til 5 mønter pr. linje, og møntværdien kan justeres mellem 0,02 og 0,50.

Det, som er specielt med Slots Angels, er, at den har en progressiv, stadigt øgende jackpot. Hvord stor jackpotgevinst, du har chance for at vinde afhænger af, hvordan meget du vælger at spille for. Jo mere du satser, desto større er chancen for, at du vinder de rigtig store penge!

En anden specialfunktion som Slots Angels besidder er respin-funktionen på det midterste hjul. Denne aktiveres så snart, du har fået en gevinstkombination. Når det indtræffer, spinner det midterste hjul på ny samtidig med, at gevinstmultiplikatoren kan øges til så meget som 5x. Er man heldig kan man vinde meget taket vare denne funktion.

Lidt andre seje bonusspil, som er indbygget i Slots Angels, er Party Free Spins Mode, som aktiveres af flaskerne i baren. Desuden kan du aktivere Darts Click Me og Biker Race Bonus Round. Darts Click Me handler om at samle så store gevinster som muligt ved at klikke på specifikke symboler, mens Biker Race Bonus Round, som navnet antyder, er et MC-race.

Under gratisrunderne, som aktiveres af spritflaskerne, forvandles det midterste hjul til et wildsymbol. Det indebærer, at bare to identiske symboler skal havne på en indsatslinje med start fra venstre for, at du vil vinde. Wild symboler har den gode smag at kunne generere gevinster nu og da, og i Slots Angels er der ingen undtagelse herfra!

Slots Angels er en del af Slots3-serien fra Betsoft, hvilket indebærer, at den holder høj kvalitet, hvad angår såvel grafik som lyd og spiloplevelse. Afprøv gratisversionen her på siden for at se, om Slots Angels spilleautomaten er noget for dig!