SLOTFATHER

Her får du spilleautomaten over alle spilleautomater – Slotfather. Måske en parodi på Godfather filmene, men ikke desto mindre er denne maskinen blevet en favorit, og du mærker hurtigt, at der ikke er mangel på gode replikker, som får dig til at trække på smilebåndet. Hyg dig med gratisversionen nedenfor, som allerede er fyldt op med gangstermønter.

Slotfather Spilleautomat

Få nytte af Sammy Quickfingers, Fat Tony, The Slotfather og Frankie the Fixer i denne ellevilde spilleautomat. Slotfather har en række bonusfunktioner, som selvfølgelig er gangster-inspirerede, og de kan også være værdifulde, når du tager skridtet over til at spille om rigtige penge i casinoet.

Med 30 individuelle gevinstlinjer, som går i alle mulige sære retninger kommer der tit og ofte udbetalinger, som man ikke helt fik fat i. En af bonusserne har navnet Luskede Direkte Gevinster. Få en lusket gangster ved siden af en kuffert med penge på de tre første gevinstlinjer, og gangsteren strækker sig over til kufferten og kaster en bunke sedler din vej.

Muligheder for freespins er også en selvfølge, og for at aktivere denne funktion, som kaldes for Mafiaens Gratisspin Multiplikator, behøver du en gammel gangster ved siden af et maskingevær-symbol på en af de tre første hjul. Du kan vinde op til 20 gratisrunder med en multiplikator på op til 20x.

Hovedbonusfunktionen opnår du ved at få tre Slotfather symboler efter hinanden på samme gevinstlinje. Opgaven, du bliver tildelt, går ud på at placere spilleautomater på 3 af 6 steder i byen. Når det er gjort, bliver du sendt på besøg til Slotfathers stamsted, hvor han giver dig en del af profitten som placeringen af spilleautomaterne gav.

Det skal siges, at dette er en spilleautomat, vi har fået rigtig mange gode tilbagemeldinger på. Grafikken, lydene og bonusfunktionerne er med til at give dig en underholdende automat, som du sikkert kommer til at hygge dig med i mange timer.