ROCKSTAR

Kan du lide rock’n’roll, og vil du prøve at leve som en rockstjerne? Så er spilleautomaten RockStar fra Betsoft lige noget for dig. Måske har du det, der kræves for at sælge platin og score knaster. Test vores gratisversion af slotmaskinen nedenfor, så længe du har lyst. Når du senere vil spille for rigtige penge, kan du blive medlem hos Vera John via os og tage del i en fin velkomstbonus.

RockStar Spilleautomat

Det er tid til at gå op på musikscenen og slå nogle nydelige riff på elguitaren. Hvis man længes tilbage til tiden, hvor rockstjerner havde langt hår og lædertøj, skal man virkelig genopleve denne periode i RockStar. Visse paralleller kan også drages til det populære TV-spil Guitar Hero, så denne slotmaskine vil tilltale mange spillere.

RockStar er udviklet af Betsoft og er en del af deres Slots3-serie. Slots3 indebærer, at en spilleautomat indeholder exceptionel grafik og fantastisk lyd. Hvis man ikke har spillet en spilleautomat fra Slots3-serien før, anbefales det på det kraftigste, da spiloplevelsen er uovertruffen.

Rent teknisk er RockStar en spilleautomat, som indeholder 5 hjul, 3 rækker og hele 30 forskellige indsatslinjer. Blot det faktum, at det er mange forskellige gevinstlinjer, gør, at en fin gevinst kan trille ind på din spilkonto, når du mindst venter det. Der er fem forskellige indsatsniveauer og møntværdier at spille med, så her er indstillinger, som passer alle.

RockStar har en hel del sjove bonusfunktioner, som kan gøre dig rig. Skulle du ramme tre røde elguitarer på en aktiv indsatslinje, så aktiverer du bonusfunktionen Epic Solo. Her vil en rockstjerne med langt, mørkt hår gå løs på sin spade. Alt sammen til fed rockmusik samtidig med, at pengene triller ind.

Får du i stedet tre stk. RockStar-billetter på række, aktiveres en bonusfunktion, som er blandt det fedeste undertegnede har set. Her bliver du taget til et Guitar Hero-lignende spil, hvor du ved at klikke på det rigtige symboler i rette tid kan vinde store penge. Her gælder det om at have tungen lige i munden for at spille de store gevinster hjem.

Når vi nu talar om specialfunktioner skal wild symbolerne i RockStar også nævnes. Får du guld- og platinplader på hjulet, indebærer det nemlig, at du har stiftet bekendtskab med jokerne i RockStar. Wild symbolerne erstatter alle andre symboler for at øge chancerne for gevinst samtidig med, at de øger multiplikatoren. Er et wild symbol en del af en gevinst, kan det give en multiplikator på hele 10 gange pengene!

Sammenfattende er RockStar en helt fantastisk spilleautomat, som tager casinospillet til et anden niveau. Både lyd og grafik tilhører den højere skole, og Betsoft Gaming har virkelig lagt barren højt, når det gælder, hvad man kan forvente sig af fremtidige spilleautomater. RockStar vil sikkert primært blive værdsat af rockfantaster, men jeg våger at love, at også personer som normalt ikke kan lide dunkende musik, vil synes om denne slotmaskine.