PACO AND THE POPPING PEPPERS

Hola Amigo! Det er tid til en krydret spilleautomat med mexicansk touch. Mød Paco and the Popping Peppers! Her på siden kan du spille en demoversion af spillet, så længe du har lyst. Når du senere vil spille for rigtige penge, kan du blive medlem hos Vera John via os og tage del i en fin velkomstbonus.

Paco and the Popping Peppers Spilleautomat

På med sombreroen og frem med tequilaen! Her er en spilleautomat fra Betsoft og deres Slots3-serie. Denne slotmaskine vil klart efterlade en stærk eftersmag. Kan du lide Gonzo’s Quest og Fruit Case fra Net Entertainment, vil du med stor sandsynlighed også kunne lide Paco and the Popping Peppers. Læs videre, når vi gennemgår al information, som du kan have behov for at kende.

Paco and the Popping Peppers er en spændende og original spilleautomat, som har avalanche-funktion integreret. Avalanches indebærer, at symboler, som indgår i en gevinstkombination, forsvinder og efterlader plads til nye, uden at det koster noget ekstra. Hvis de nye symboler også indgår i en gevinstkombination, forsvinder disse også, således at yderligere en omgang symboler kan tage plads uden ekstra omkostninger. Samtidigt med dette øges multiplikatoren også, hvilket indebærer, at en runde kan få så meget som ti gange højere udbetalingsfaktor end normalt.

Som tidligere nævnt er Paco and the Popping Peppers en spilleautomat fra Slots3-serien, som Betsoft Gaming producerer. Som sædvanligt indebærer det, at spilleautomaten består af nydelig grafik og fin lyd. Animationerne inde i spillet holder høj klasse og spiloplevelsen er en fornøjelse. Paco selv er en sympatisk mexicaner, som gerne spiller en melodi på guitaren i takt med, at gevinsterne udbetales.

Rent teknisk er Paco and the Popping Peppers en 30-rækkers spilleautomat med fem hjul og tre rækker, og man har mulighed for at justere sine indsatser via fem forskellige indsatsniveauer og møntværdier. Det sikre, at man hele tiden kan spille med et budget, som passer tegnebogen. Paco and the Popping Peppers er derfor en spilleautomat, som kan spilles af såvel småspillere og highrollers.

Udover avalanche-funktionen, som er Paco and the Popping Peppers mest karakteristiske egenskab, har spillet også en integreret bonusrunde. Ved at få tre hytter på en aktiv indsatslinje tages du til et Hi Lo-lignende kortspil, hvor der trækkes et kort. Det er så op til dig som spiller at gætte om næste kort, der trækkes, er af højere eller lavere værdi end det kort, som lige er trukket.

For at sammenfatte bliver det en god anmeldelse af Paco and the Popping Peppers og kan man lide avalanches, vil man garanteret synes om det her spil. Indlæringsperioden er muligvis lidt længere end normal,t så det er derfor anbefalet, at du spiller demoversionen, indtil du er fortrolig hermed.