NED AND THE RATS

Rotter er måske ikke de hyggeligste dyr at have i hjemmet, men i den her spilleautomat fra Betsoft Gaming kan de faktisk gøre dig rig. Her på siden spiller du en gratis demoversion af Ned and the Rats, så længe du har lyst. Når du vil spille for rigtige penge, anbefaler vi, at du åbner et konto hos Vera John Casino via os og tage del i en fin velkomstbonus.

Ned and the Rats Spilleautomat

De fleste har vel set tegnefilm med rotter eller klippet med de synge mus fra filmen Anders Ands Jul. Rotterne i Ned and the Rats har visse ligheder, så de synes om at synge med lignende stemmer. Musen i Disneyfilmen lavede en fin kjole til Askepot, og i denne spilleautomat håber vi, at rotterne udbetaler gode gevinster til dig.

Ned and the Rats er en spilleautomat fra Betsoft Gaming og en del af deres berømte Slots3-serie. Man ser umiddelbart, når en spilleautomat kommer fra Slots3-serien, da spilleautomaten har grafik og lyd udover det sædvanlige. Vil man vide, hvordan næste generations spilleautomater kommer til at se ud, er nogle af Slots3 fra Betsoft et godt bud.

Som sædvanligt når det gælder spilleautomater fra Betsoft, så er Ned and the Rats en slotmaskine med 30 spilbare indsatslinjer. Man behøver ikke at spille på alle samtidig, da der er mulighed at variere sig. Vi anbefaler dog, at man satser på alle linjer samtidig for at øge chancerne for at komma til bonusspillet.

Når vi ikke har nævnt bonusspillet, kan det være på sin plads at nævne de integrerede specialfunktioner i Ned and the Rats. Spillet har blandt andet en indbygget freespins funktion, som aktiveres ved at mindst tre vide rotter dukker op på spillepladen. Det uanset placering. Under gratisrunderne spiller Ned og rotterne op til musik og begynder at synge, mens gevinsterne triller ind.

Dukker der tre piger op på hjulene, er har man kommet til det andet af Ned and the Rats´bonusspil. Her skal man vælge en af fem mus, efter at rotterne har fået pigen i familien til at besvime. Rotterne synger og samler penge ind til din konto, indtil det besvimede familiemedlem vågner op igen. Under bonusrunden kan gevinsterne blive store.

Ned and the Rats er ikke en spilleautomat for personer med rottefobi, men den vil nok tiltale andre spillere. Spilleautomaten er måske ikke noget af de allerbedste fra Betsoft Gaming, men da Betsoft har et enormt højt niveau, er det alligevel en spilleautomat, der klart er over gennemsnittet henset til kvalitet.