MYSTERY AT THE MANSION

Bor der en lille detektiv i dig, er Mystery at the Mansion det perfekte spil. Her kan du vinde store penge både i bonusspillet og på de sædvanlige gevinstlinjer. Prøv dig gratis frem nedenfor, sådan at du får overblik over, hvordan automaten fungerer. Løber du tør for penge, kan du bare indlæse siden igen.

Mystery at the mansion Spilleautomat

Ligheden med spilleautomaten Cluedo er vældig stor, og de er designet efter samme princip. Ved du, hvem der er rigtig morder, hvilket våben der blev brugt, og hvad motivet til drabet er, har du store muligheder for at tage mange penge med dig fra bonusspillet. Bonusspillet åbnes for øvrigt, når du får 3 bonussymboler på samme aktive gevinstlinje, hvilket betyder, at chancen for at aktivere bonusspillet øges med antallet af gevinstlinjer, du vælger.

Det oprindelige brætspil Cluedos popularitet er enorm, og spillet er med tiden vokset til at blive fast inventar i mange hjem og en klassiker, der passer både til de store og de små. I lighed med brætspillet har denne spilleautomat et enormt potentiale til succes, og kombineret med et brugervenligt og behageligt design er dette absolut en god spilleautomat. Den tilgængelige autospin funktion er også et vigtig moment, der gør, at man kan læne sig tilbage og nyde gevinsterne, man opnår, helt uden at skulle trykke hver eneste runde.

I lighed med mange andre spilleautomater finder du også scatter- og wildsymboler. 3 scatters udløser 10 free spins, og wild symbolerne erstatter alle andre ordinære symboler. Sammen med bonusspillet og 25 forskellige gevinstlinjer har denne spilleautomat meget at byde på, og mysterierne venter utålmodigt på at blive løst af dig. Tjek også automatens paytable for en endnu bedre indføring. Led også gerne efter gode bonustilbud og forskellige spilleautomater fra forsiden.