Muse

Muse – Wild Inspiration er en joker/wild fest fra ende til anden, og her kommer gevinsterne tættere end hagl! De tre muser, som til overflod er Zeus smukke døtre, fremtryller de mest magiske gevinster og gør, hvad der passer sig for en muse – inspirerer os til at spille på Muse – Wild Inspiration!

Muse spilleautomaten tager vi altså turen tilbage til antikkens Grækenland og lidt til, og vi får guddommelig hjælp, når vi skal spille på denne morsomme og underholdende spilleautomat. Her er det wilds, wilds og atter wilds, det drejer sig om, og hertil endda lidt free spins.

Standardopsætning
Muse har en standardopsætning fra Net Entertainment, og spilleautomater i øvrigt, med sine 5 hjul og 3 rækker. Man kan vinde gevinster på spillets i alt 25 indsatslinjer. Hvad angår indsatsen, bliver vi givet mulighed for at satse op til 10 mønter pr. linje og spille med en maksimal møntværdi på 0,50 kreditter. Den højeste indsatsen på et enkelt spin bliver derfor på 125 kreditter.

Mange Wilds!
Når du skal spille Muse spilleautomat, gælder det om at holde fokus, for her venter der mange gevinster, når man spiller. Årsagen til netop det er, at NetEnt har lavet hele seks forskellige wild funktioner i denne automat – 3 i grundspillet og 3 i free spins. Tilsammen giver det en hel del sjov og uforudsigelighed, som i hver fald forhindrer, at man spiller særligt længe uden at vinde gevinster.

Wilds er, for dem der ikke ved det, symboler, der fungerer som jokere. De kan derfor være en del af hvilke som helst symbolkombinationer og være med til at øge gevinsten eller fuldføre en kombination.

I Muse er wild funktionen sat således op, at man har et symbol, der kaldes Wild Inspiration-symbolet, og dette symbol viser alle de tre muser samtidig. Når dette symbolet kommer til syne på hjulene, vil det omdannes til et af de tre nævnte wild symboler. De tre wild symboler er en Udvidet Wild, en x2 Wild og en Sticky Wild.

En Udvidet Wild vil udvide sig til at dække hele hjulet, som det optræder på, og øger dermed muligheden for gevinst ganske betragteligt. En x2 Wild sørger for, at alle gevinster, hvor dette symbol er en del af den vindende kombination, bliver multipliceret med 2. En Sticky Wild er et symbol, der udover at fungere som en joker, også vil holde sin plads i næste spin, som bliver givet til os gratis!

Vind free spins med scatteren
Et scatter symbol er et symbol, som giver gevinster, uanset hvor det havner på hjulene, og det behøver ikke at være en del af en gevinstlinje. I Muse giver 3, 4 og 5 scattere på hjulene henholdvis 10, 20 og 30 free spins på casinoets regning – og det kan vi jo altid lide. Har du tur i den med wilds i free spins, kan du lave rigtig gode penge!

Special wilds i free spins!
I gratisrunderne vil du opleve, at du også der har tre forskellige wilds, men her bliver de forskellige wild symbolers egenskaber i grundspillet mikset lidt om, sådan at vi får nogle højinteressante wilds som Expanding x2 Wild, Sticky x2 Wild og Sticky Expanding Wild. Som sagt: har du tur i den med wild symbolerne, vil du kunne hive store gevinster hjem!

Vi ønsker dig slet og ret held og lykke med Muse – Wild Inspiration og håber, at Zeus og hans inspirerende døtre holder hånden over dig!