Mega Joker

Her har du kopien af den populære Super Joker automat. Mega Joker er baseret på alle de samme principper som originalen, og alle funktioner og lyde er kopieret ned til mindste detalje. Gevinsterne er selvfølgelig også større med en stor progressiv jackpot. Med en udbetalingsprocent på over 95% kommer de naturligvis også oftere.

Mega Joker Spilleautomat

Som du sikkert allerede har set, har du muligheden for at vinde en progressiv jackpot, når du spiller på Mega Joker automaten. Beløbet, du ser til venstre for spilknapperne, er faktiske jackpot summen, som er opdateret fra Betsafe i realtime. For at vinde jackpotten skal du spille på topspillet og få tre jokere på samme gevinstlinje.

For at komme til den øvre del af automaten skal du først have en gevinst i hovedspillet, som foregår på de nedre hjul. Hver gang, du vinder, kan du vælge mellom at beholde gevinsten eller at overføre den til topspillet (supermeter), hvor du kan spille for endnu højere indsatser.

Har du tidligere spillet på super joker automaterne, vil du garanteret genkende en del i Mega Joker. Lydene er helt identiske, og det samme gælder alle knapperne og funktionerne. Mega Joker er slet og ret en internetkopi, og det, der er ekstra sjovt, er, at mange nu kan vinde betydeligt højere summer på deres gamle favoritautomat.