MAMMA MIA

Capricciosa, Vesuvio eller Marguerita? Det er mange gode pizzaer at vælge imellem, specielt i Italien. Nu er det tid til at bage en pizza, som forhåbentlig vil blive både god og gevinstgivende. Mamma Mia er en spilleautomat fra Betsoft Gaming, som indeholder et par heftige funktioner, som vi ikke har set tidligere. Når du senere vil spille for rigtige penge, kan du blive medlem hos Vera John Casino via os og tage del i en fin velkomstbonus.

Mamma Mia Spilleautomat

Betsoft Gaming lancerer ikke spilleautomater i samme udstrækning som Net Entertainment, men når de vælger at gøre det, bliver resultatet typisk rigtig, rigtig vellykket. Mamma Mia er klart ingen undtagelse og i denne spilleautomat, som er en del af Slots3-serien introduceres en ny wild funktion, som vi ikke har set tidligere. Wild funktionen kan give rigtig gode gevinstmuligheder.

Hvordan fungerer denne funktion så? Jo, hvert symbol på spillepladen er klikbart og kan laves om til en ‘locked wild’. Ved at klikke på en eller flere valgfrie symboler og klikke på en af spinknapparne under gryderne, så vil efterfølgende runde blive spillet med de valgte symboler som wilds, det vil sige jokere. Da de erstatter alle andre symboler for at give gevinst, indebærer det, at chancerne for gevinst bliver betydeligt større. Dog koster denne funktion lidt ekstra. Vi anbefaler, at du tester den nye wild funktion i demoversionen her på siden, så du bliver fortrolig med, hvordan den fungerer.

I øvrigt er Mamma Mia en relativt standardiseret spilleautomat fra Betsoft Gaming. Man har mulighed for at spille på 30 aktive indsatslinjer samtidig, og spillepladen består af fem hjul og tre rækker. Samtidigt får vi selskab af en kraftig pizzabager, som gør sit bedste for at underholde dig, når du spiller. Der er desuden et par sjove ekstrafunktioner og bonusspil, som vi skal nævne i denne anmeldelse.

Bonusspillet aktiveres ved, at man får tre menuer på spillepladen. Når det sker, kommer du fuld gang i det ellers rolige pizzeria. En madanmelder eller VIP-kunde kommer nemlig på besøg. Her gælder det om at lave bedste mulige ret, for bedømmelsen vil senere ligge til grund for, hvor mange penge du får efter dette besøg. Sjovt og innovativt!

Mamma Mia har også en freespins funktion, som aktiveres af tre pizzaer på spillepladen. Når gratisrunderne aktiveres, ændres symbolerne til pizzaingredienser. Vores pizzabager bliver så sat i gang med at lave en pizza med de ingredienser, som vises på spillepladen. Under gratisrunderne er der chance for rigtig store gevinster.

For at sammenfatte er Mamma Mia en brillant spilleautomat, som byder på nye og spændende funktioner vi ikke har set tidligere. Hvis man skal komma med lidt negativ kritik, så får den kedelige baggrundsmusik et kraftigt minus. Pizzabagerens ordforråd kunne også være udviklet lidt. Det er dog parenteser i en ellers fantastisk spilleautomat.