MADDER SCIENTIST

Besøgte du engang Dr. Walter Prescott i spilleautomaten Mad Scientist fra Betsoft Gaming? Nu har du muligheden for at møde Doktor Walter igen, denne gang er han dog blevet endnu galere! På med beskyttelsesbrillerne og forklædet, så håber vi, at eksperimentet bliver gevinstgivende. Her på siden spiller du Madder Scientist gratis, så længe du har lyst. Når du vil spille for rigtige penge, kan du åbne en konto hos Vera John Casino via os og tage del i en fin velkomstbonus.

Madder Scientist Spilleautomat

Hvem sagde, at videnskabsmænd var tørre og kedelige? Folk, som måske ikke har mødt Dr. Walter Prescott! I Dr. Prescotts laboratorium bliver der ikke et kedeligt øjeblik, det er helt sikkert. Der er klart mange mærkelig ting, der foregår bag disse sikkerhedsdøre, men faktum består. I denne spilleautomat fra Betsoft Gaming er der mange gevinstchancer, og du kan spille en stor rolle heri, uanset om du vinder eller ej!

Hvis man skal være helt ærlig, så har Betsoft Gaming måske ikke været kendt for at være nytænkende på det seneste, men de har snarere levet højt på at producere spil af fantastisk høj kvalitet rent grafisk og lydmæssigt, hvilket de er overlegne på. Når det gælder specialfunktioner, har man holdt sig til gamle, afprøvede koncepter. NetEnt har tidligere været førende, hvad angår revolutionerende egenskaber i spilleautomater, men nu virker det endelig som om, at Betsoft vil tage kampen også her.

I Madder Scientist møder vu den revolutionerende egenskab ‘respin’. Ved hjælp af ‘respins’ har du mulighed for at spinne et valgfrit hjul, så mange gange du ønsker, indtil det viser det ønskede resultat. Savner du et symbol på tredje hjul, kan du blot spinne dette hjulet, indtil symbolet vises. Det gælder også, selv om du har fire identiske symboler på en aktiv indsatslinje, men vil få fuld gevinst i form af et femte symbol på samme indsatslinje. Naturligvis koster denne funktion lidt ekstra, men det kan betale sig i form af enorme gevinster. Det hele er op til dig! Hvad et ‘respin’ koster vises ved, at du holder markøren over det ønskede hjuls ‘respin’-tekst.

Madder Scientist har yderligere et par specialfunktioner, som måske genkendes fra tidligere spilleautomater fra Betsoft. Den mere klassiske ‘Click Me’-funktion, hvor man klikker på symboler for at få gevinster, er eksempelvis integreret også i Madder Scientist. Herudover ser vi en ‘Wild Switches’-funktion. Tre strømafbrydere, uanset position på spillepladen, forvandler et af hjulene til wild i et på forhånd ubestemt antal runder. Her kan gevinsterne blive store!

Afslutningsvis kan vi ikke undgå at nævne det integrerede bonusspillet i Madder Scientist. Får du mindst tre gulerødder på hjulene, aktiveres bonusrunden. Her er det tid til at mikse, brygge og blande. Som assistent til Dr. Walter Prescott skal du nemlig udvikle en bryg, som du skal prøve på gulerødder. Det lyder måske lidt mærkeligt, men vi er trods alle videnskabsnørder i denne her spilleautomaten!

Mad Scientist har ikke bare blevet en Madder Scientist! En tidligere Good Scientist er også blevet en Better Scientist! Spilleautomaten er en grum præstation af Betsoft, der nu virkelig lægger pres på deres konkurrenter. Undertegnede er sjældent så sikker, som han er i dag, Madder Scientist får 5 beskyttelsesbriller ud af 5 mulige! Smukt arbejde, Dr. Prescott!