Kings of Chicago

Der findes mange derude, der er store tilhængere af både poker og spilleautomater, men i Kings of Chicago har Net Entertainment lavet et mesterstykke ved at smelte disse to forskellige underholdningsformer sammen! I Kings of Chicago er vi taget med til 1920’ernes underverden, hvor gangsterne frådser i rigdom – måske er det din tur til at slå kloen i nogle af disse penge?

I Kings of Chicago er de sædvanlige hjul med symboler byttet ud med spillekort i 5 kolonner og 3 rækker. Ligheden med spilleautomaterne er klart til stede, og man får det samme antal symboler i skærmbilledet.

Indsats
Som i de fleste andre automater fra Net Ent kan man også i Kings of Chicago spille med et indsatsniveau, som går fra 1-10, og en møntværdi, der strækker sig fra 0,01 til 1,00. I Kings of Chicago taler vi om deals, og ikke spins, og den højeste indsats pr. deal på denne automat er €50. Det er derfor en automat, der vel passer lige så godt til dem, der spiller hårdt, som til dem, der bare er ude efter lidt let underholdning.

Generelt om Kings of Chicago
Første gang, man spiller Kings of Chicago, kan det hurtigt virke lidt forvirrende, specielt hvis man tænker på, at man måske er indstillet i ‘spilleautomat-mode’, og alle de regler, man er vandt til derfra. Efter at par deals er det alligevel rimelig let at komme ind i, og kombinationerne, som giver gevinst i Kings of Chicago, er de samme, som i almindelig poker (tre, fire og “fem” ens, fuldt hus, straight osv.). Kombinationerne er også lettere at få her end på almindelige spilleautomater, fordi kombinationerne giver udbetaling uanset hvor på gevinstlinjen, kortene havner – altså behøver man ikke at få kortene i en speciel rækkefølge fra venstre mod højre. Symbolerne på spillekortene er udarbejdet i den stil, som titlen på spillet antyder, og man ser, at mafiabosserne har rollen som Konger på spillekortene.

Enkelte af kortene i Kings of Chicago har også andre specielle roller, og det er rollerne som wilds og scattere på de sædvanlige spilleautomater. Disse korte kan hjælpe til med at lave vindende kombinationer og faktisk fordoble gevinsterne eller give massevis af free deals!

Specielle funktioner
Som nævnt ovenfor så er det lykkes Net Entertainment at introducere både wilds, free deals (free spins), scattere og gevinstmultiplikatorer i denne helt specielle video spilleautomat.

Wild-symbolet i Kings of Chicago kommer i form af en joker og kan træde i stedet for ethvert andet kort og indgå i alle slags kombinationer. Dette kort kommer frem på hjulene tit og ofte, og gevinster, som vindes med kombinationer, som har jokeren inkluderet, fordobles.

Scattersymbolet i Kings of Chicago er en værdi, som fordeles tilfældigt på forskellige kort. Man kan derfor sige, at Kings of Chicago har et scattermærke, som kommer til syne på et eller flere helt tilfældige kort – fra runde til runde. Får man tre eller flere af sådanne mærker på kortene, vinder man free deals.

3 scattere giver 10 free deals.
4 scattere giver 15 free deals.
5 scattere giver 20 free deals.

I free deal-mode fordobles alle gevinsterne, man vinder, og får man 3 eller flere scattermærker på en free deal, vinder man yderligere free deals.

Resumé af Kings of Chicago
I dette fantastiske miks af det bedste fra to forskellige spilverdener har Net Entertainment skabt en automat, som absolut burde føre til, at spillere bliver begejstret! Hvis du prøver et par gratis runder her på DanskeSpilleautomater.com, kan vi næsten love, at du kommer til at kunne lide denne dampende kombination af poker og spilleautomat! Spillet har en enkel, men effektiv grafik og et svært passende lydbillede, og alt i alt må det dreje over i en suveræn spiloplevelse!

Prøv Kings Of Chicago gratis her på DanskeSpilleautomater.com!