JACKPOT 6000

Denne automaten genkender du sandsynligvis. Jackpot 6000 er en kopi af Jackpot 2000 maskinen, som tidligere var at finde i enhver dansk købmand eller kiosk. Nu kan du spille den på internettet og med højere gevinster end tidligere.

Jackpot 6000 Spilleautomat

Jackpot 6000 automaten er en klassiker for danskere, som er glade for spilleautomater, og alle funktionerne er helt de samme som hos originalen Jackpot 2000. Du starter at spille i normal modus (op til 10 mønter pr. spin) og fortsætter helt til du får en gevinst. Når du får en gevinst, har du tre valg for, hvad du vil gøre med den. Du kan selvfølgelig tage gevinsten og lægge beløbet til din bankroll. Alternativ nummer 2 er at spille plat eller krone om gevinsten (Du kan vælge kun at spille 50/50 om dele af gevinsten). Det tredje valg er at flytte penge over til super meteret.

Du flytter pengene over til super meteret ved at trykke på start knappen. Gevinsten flyttes så til øvre del af automaten, og hvert spin koster nu dobbelt så meget som normalt. Det attraktive her er, at du kun behøver to jokere på spilleautomaten for at få en hemmelig gevinst. Det er ikke vigtigt, hvor på hjulene jokerne kommer, og det er altid spændende at se, hvor stor gevinsten bliver. Den maksimale gevinst er €6000 på et enkelt spin, og når topgevinsten først kommer, er det ikke usandsynligt, at den kommer flere ganger i løbet af kort tid.