HOUSE OF FUN

Er du klar for at blive ordentligt skræmt og vil have mulighed for at blive rig på et kup? Så skal du prøve spillet House of Fun fra Betsoft Gaming. Her på siden kan du spille en demoversion af spillet, så længe du har lyst. Når du senere vil spille for rigtige penge, kan du blive medlem hos Vera John via os og tage del i en fin velkomstbonus.

House of Fun Spilleautomat

Hvorfor dette spil hedder House of Fun, begriber undertegnede ikke. Min eneste forklaring er, at Betsoft vil være ironiske. House of Fun er nemlig noget af det uhyggeligst, der er set i spilleautomatbranchen. Med kanongrafik og helt fantasisk lyd kan denne slotmaskine skræmme selv de sejeste spillere. Slå dig ned foran computeren, træk gardinerne for, sluk lyset og skru volumen op. Tør du spille House of Fun, venter der dig mystik og gode gevinstmuligheder.

House of Fun er et spil fra Betsoft Gaming og en del af deres Slots3-serie, der giver en fantastisk spiloplevelse. Grafikken i spillet er i topklasse, ligesom lyden er det. Når det handler om en frygtelig spilleautomat som lige netop denne, er det med ærefrygt, man klikker på spin-knappen. Jeg våger at love, at den tid, du bruger foran House of Fun, klart vil være noget helt specielt.

House of Fun er en spilleautomat, som indeholder 5 gevinsthjul, 3 rækker og hele 30 forskellige gevinstkombinationer. House of Fun byder også på tre forskellige specialfunktioner, som giver dig som spiller mulighed for at vinde store penge. Det tager et ellers meget kvalitativt spil til endnu højere højder.

Den første specialfunktionen, der er værd at nævne, er freespins. Disse aktiveres ved at en kasse dukker op på de tre midterste hjul. Lykkes denne bedrift for dig, vil en skræmmende figur hoppe op i midterste kasse. Denne fungerer senere som wild symbol under de efterfølgende runder, som spilles på casinoets bekostning. Wild symbolet erstatter alle andre symboler for at skabe gevinstkombinationer.

En anden specialfunktion er Mad Click-delen. Det er et symbol, som er nogenlunde tiltalende i House of Fun, en man i lilla kostume. Dukker han op på hjul tre, fire og fem, aktiveres Mad Click. I Mad Click-spillet skal du klikke på tre forskellige ruter for at afsløre hvilke gevinster, de gemmer. Du bliver senere ved med det, indtil Collect-knappen vises, og spillet overgår til normal tilstand igen.

Tilbage er at nævne ekstrafunktionerne, der blandt andet byder på yderligere et bonusspil. House of Fun har et scattersymbol, der modsvares af en dørhammer. Dukker tre af sådanne op, uanset placering, tages du med til et bonusspil, hvor du skal hjælpe Paul og Jane med at tømme spøgelsesslottet. Lykkes denne gerning for dig, er du garanteret en stor gevinst.

For at sammenfatte kan undertegnede ikke give andet end højeste anbefalinger til House of Fun. Betsoft Gaming er fantastiske til at leverere originale og tiltalende spilleautomater, og den her gang er ingen undtagelse. Spil demoversionen her på siden, så længe du har lyst. Efterfølgende kan du åbne en konto hos Vera John og tage del i en fin velkomstbonus, hvis du vil spille med rigtige penge. En sidste advarsel skal dog lyde, i og med at spillet ikke er for sarte sjæle.