HEIST

Er du iskold som en bankrøver? I dette spil lever du på kanten af loven i den adrenalinfyldte hverdag som professionel skurk. Her står du ovenfor vigtige afgørelser, som kan belønne dig med store gevinster. Test spillet gratis i vores demoversion, som du finder nedenfor. Løber du tør for legepenge, er det bare at indlæse siden på ny.

Heist Spilleautomat

Heist er et spændende og indholdsrigt spil. At drage paralleller til filmene Oceans 11, 12 og 13 vil ikke være forkert. Det er mange spændende gevinstlinjer, i alt 30 forskellige. Du kan selv vælge antallet gevinstlinjer, du ønsker at spille på, og møntværdi. Gevinststørrelser øges med antal linjer og møntværdi.

Scatter symbolet er repræsenteret af et bor, som kan bore sig gennem beton. Du skal opnå minimum 3 scatter symboler for at få udbetalt gevinst. Jo flere scatter symboler, der forekommer på en gang, jo højere gevinster kan man opnå. Wild symbolerne er en C4-blok, som skal fremkomme i midten af spillet, altså på det midterste hjul og på den midterste linje. C4 symbolet gør hele hjulet til wild x 2, og dermed får man uendeligt med forskellige kombinationsmuligheder.

Opnår du 3 bokse på samme gevinstlinje, åbner bonusspillet sig. Her skal du vælge rigtig metode for at bryde ind i boksen og derefter vise, hvor iskold du er, når vagterne er på vej. Ved du lige præcis, hvornår du er nødt til at stikke afsted, kan du få mange flere penge med, end om hvis du smutter tidligt. Dette ekstraspil er morsomt og ikke mindst vildt spændende. Heist har også en pick me funktion, hvor du skal vælge, hvilken gevinstboks du ønsker at åbne.

Vil du prøve med rigtige penge, anbefaler vi at registrere dig gennem vores sider for at opnå gode bonusbetingelser.