GOLD DIGGERS

I Gold Diggers er det blevet tid til at grave efter guld i USA. Gold Diggers er en spilleautomat fra Betsoft Gaming, og dette spil kan vise sig at være en guldgrube i mange henseender. Her på siden kan du spille en demoversion af spillet, så længe du har lyst. Når du senere vil spille for rigtige penge, kan du blive medlem hos Vera John via os og få del i en fin velkomstbonus.

Gold Diggers Spilleautomat

Det er blevet tid til guldfeber sammen med Betsoft Gaming, og vi skal tilbage i tiden, til guldfeberens dage. Vi følger med nogle lykkesøgende guldgravere ned under jorden, og i den her grotte er der ikke ende på overraskelserne. Det er en ting, der er helt sikkert.

Gold Diggers er en spilleautomat fra Slots3-serien, Betsoft udvikler, hvilket indebærer, at slotmaskinen har fantastisk grafik, nydelige animationer og lyd af højklasse. Hvis man ikke har spillet spil fra Slots3-serien før, er man virkelig gået glip af noget, og det kan varmt anbefales, at man spiller nogle gratisrunder her på siden for at få en idé om, hvordan næste generations spilleautomater kommer til at se ud.

Gold Diggers består af 5 hjul, 3 rækker og hele 30 indsatslinjer. Det store antal indsatslinjer gør, at man kan få gevinster, når man mindst venter det. I begyndelsen kan det være svært at holde styr på, hvordan alle linjerne går, men når man kommer godt ind i det, lærer man hurtigt alle forskellige mulige gevinstkombinationer. Man har også, udover valg af antal linjer at spille på, mulighed for at vælge fem indsatsniveauer og fem forskellige møntværdier. Det gør, at man kan spille for beløb, der passer til tegnebogen.

Spillet indeholder også mange sjove specialfunktioner. Hvis det lykkes at ramme mindst tre dynamitstænger på spillepladen, vil det give gevinst, og efterfølgende vil de give plads til andre symboler helt uden ekstra omkostninger for dig. Denne avalanche-funktion er naturligvis påskønnet, og vi har set lignende egenskaber i spil som eksempelvis Gonzo’s Quest, Fruit Case og Boom Brothers.

Mindst tre gnavere i en gevinstkombination aktiverer en ‘Click me’-funktion. I ‘Click me’-funktionen har du som spiller mulighed for at pege og klikke med musen og afsløre hvilke gevinster, der gemmer sig bag ruderne. I denne funktion kan du blive i en god stund, indtil du går på en mine og tages tilbage til de almindelige spilrunder.

Til sidst har Gold Diggers også et integreret bonusspil. Her følger du med guldgraverne in til minens inderste,, og naturligvis skal du lede efter det guld, der er gemt her. Lykkes den bedriften dig, kan jeg love dig, at du vil få fine gevinster, der vil få dig til at trække på smilebåndet.

For at sammenfatte så får Gold Diggers, præcis som mange andre slotmaskiner fra Slots3-serien højeste anbefaling. Med den lyd og den grafik, spilleautomaten tilbyder, kombineret med spændende og varierende bonusfunktioner, er der absolut ikke en finger at sætte på den. Denne spilleautomaten vil uden tvivl blive en favorit blandt mange casinospillere. Alt, hvad der glimrer, er ikke nødvendigvis guld, siges det, men slotmaskinen Gold Diggers fra Betsoft Gaming er helt sikkert guld værd.