FORTUNE TELLER

Mystik, spåkoner og tarotkort er nogle af stikordene for spilleautomaten Fortune Teller, som er udviklet af Net Entertainment gruppen. Her på siden kan du teste den helt gratis i en version, som er leveret af Betsafes casino.

Fortune Teller Spilleautomat

Gør dig klar til en mystisk spilleautomat, og oplev spændingen, når Fortune Teller automaten begynder med sine bonusudbetalinger. Denne 30 linjers maskine har det meste, man kan ønske sig af en spilleautomat, både scatters, wilds og bonusrunde. Du kan vælge at spille med møntværdier mellom €0,1 og €0,50, og der er 4 indsatsniveauer for de, som ønsker at spille stort.

I bonusrunden får du adgang til spåkonen, som lægger en række tarotkort frem for dig. Kortene ligger i tre rækker, hvor første række indeholder fem kort. Du klikker på et af dem, og hvis du opnår gevinst, går du videre til række nummer to. Her er der fire kort at vælge mellom, og hvis du igen rammer rigtigt, så skal du spille om topgevinsten.

I den øverste række er der kun to kort at vælge mellem, og et af dem indeholder så en pæn gevinst. Uanset om du rammer eller ej, så beholder du de gevinster, du har fået på de første to runder. Det bør sikkert også nævnes, at for i det hele taget at komme til bonusrunden, skal du have tre bonus/spåkone symboler efter hinanden på en enkelt gevinstlinje.

De gode gamle wild symboler erstatter som normalt andre symboler sådan, at de hjælper dig med at skabe en gevinstrække. Symbolerne giver også gevinst i sig selv, og lykkes det dig at få fem på række, så vinder du 7500 gange linjeindsatsen. Fortune Teller giver dig også muligheden for at vinde freespins. Med tre scatters på hjulene vinder du 12 gratisrunder med øgede gevinster.