Flowers

Er du i meget interesseret i blomster og måske lidt i spil? I Flowers får du det bedste fra begge verdener, og måske er du så heldig, at økonomien gror lidt også! Her finder du ikke bare farverige blomster, men også flere spændende funktioner, som gør, at det at spille Flowers kan blive en rigtig indbringende affære!

Flowers er en video spilleautomat, som har 5 hjul og 3 rækker samt 30 gevinstlinjer. Flowers har også almindelige funktioner som wildsymboler og freespins, men også en spændende double symboler-funktion.

Indsatser
Indsatsniveauet i Flowers går fra 1-5, og møntværdien kan sættes fra alt til 0,01 til 0,50. Sætter man alle indsatsværdier til max, så giver det en maksimal indsats på €50, hvilket må siges at ligge i mellemlejet for Net Ent-automater. Der er altså mulighed for alle typer spillere for at justere indsatsen til ønsket niveau, men i spilverden er reglerne enkle – jo højere indsats, jo højere præmier!

Wildsymboler
I Flowers har man to wildfunktioner: ordinære wilds og stablede wilds. Det ordinære wildsymbolet er den smilende sol, mærket med ‘Wild’. Det er et symbol, som kan erstatte alle andre symboler i Flowers bortset fra free spin symboler og double symboler. At det kan erstatte andre symboler, betyder egentlig, at det kan indgå i en hvilken som helst kombination sammen med andre symboler og hjælpe til, at der bliver gevinst. Symbolet kan derfor indgå i flere vindende kombinationer på samme tid.

Stablede wilds
Når man spiller i free spin-modus i Flowers og vinder, kan wildsymbolet blive til stablede wilds (stacked wilds). Det indebærer, at flere wildsymboler stables op på hinanden, hvilket igen fører til store muligheder for gevinst.

Double symboler
I Flowers kan man se, at enkelte af de ordinære symboler og free spin symboler faktisk har to symboler på sig – f.eks. solsikkesymbolet, hvor man kan se to solsikker på det samme symbol. Dette er et double-symbol, og har dobbelt værdi i forhold til det enkle (med bare en solsikke på). Det betyder, at man, hvis man får et symbol med en enkelt solsikke og to double-symboler med to solsikker på hver, får en gevinst, som hadvde fått 5 solsikkesymboler på en gevinstlinje. Denne funktion gør, at man faktisk kan have en vindende gevinstlinje med alt fra 3-10 symboler.

Free spins
Som nævnt ovenfor kan free spin symboler være både enkelte og dobbelte, og to double free spin symboler vil betyde det samme som 4 enkelt free spin symboler. For at vinde free spins skal have fire free spin symboler, mens tre af disse symboler giver en kontantgevinst. Alle gevinster ganges med 3 i free spin-modus, men ikke når man vinder nye free spins.

Free spin-symboler giver følgende gevinster
3 freespin-symboler giver en gevinst svarende til indsatsen multipliceret med 2.
4 freespin-symboler giver en gevinst svarende til indsatsen multipliceret med 2 og 10 freespins.
5 freespin-symboler giver en gevinst svarende til indsatsen multipliceret med 2 og 15 freespins.
6 freespin-symboler giver en gevinst svarende til indsatsen multipliceret med 2 og 20 freespins.
7 freespin-symboler giver en gevinst svarende til indsatsen multipliceret med 4 og 25 freespins.
8 freespin-symboler giver en gevinst svarende til indsatsen multipliceret med 10 og 30 freespins.

Prøv den charmerende enkle video spilleautomat Flowers gratis her på DanskeSpilleautomater.com!