Evolution

Tag del i den spændende evolutionslære i spilleautomaten Evolution fra Net Entertainment! Det er en speciel spilleautomat med en helt fantastisk stemning, og måske kan udviklingen fra primitiv livsform til noget langt mere avanceret give dig topudbetalingen på 44.000 mønter!

Evolution Spilleautomat

Efter at vi er blevet præsenteret for, hvilke funktioner spilleautomaten Evolution indeholder, får vi at se en meteorit styrte ned i havet og forsvinde i mørket, og det giver os et hint om, at det er i dette øjeblik livet opstår. Derefter får vi at se selve hjulene med diverse organismer som symboler, fordelt over 5 hjul og 3 rækker, med totalt 25 faste linjer, som er aktive hele tiden. Man kan spille med op til 10 mønter pr. linje med en værdi på hver mønt fra 0,01 til 0,50, hvilket giver en maksimal indsats pr. spin på €125.

Det første, der slår os er, at dette er en højest visuel og auditiv spilleautomat, hvor vi nærmest bliver fængslet af den stemning, som både lyd og billede udstråler. Der er et flydende soundtrack, som virker drømmeagtigt, og som passer godt med grafikken i automaten. Når vindende kombinationer rammes, opstår der en enkel, men sej effekt. Symbolerne blinker skarpt en gang, og der udstødes en speciel lyd, og det kan næsten virke som om, at det er nerveceller, er affyrer signaler. Noget, som også er lidt specielt, er, at når vi spinner hjulene, går symbolerne modsat vej af det, vi er vant til – nemlig opad.

Hvis vi skal tage et lille kig på funktionerne, vi finder i automaten Evolution, så kan vi først nævne, at den har wild symboler, som kan komme til syne på hjulene 2-5, men altså ikke på det første hjul. Wild symbolet erstatter alle andre symboler med undtagelse af freespin-symbolet. At det erstatter andre symboler, indebærer, at det kan indgå i kombinationer med disse og dermed hjælpe til med at fuldføre kombinationer.

Man har også mulighed for at vinde gratisrunder i Evolution, og hvis man får 3 eller flere Freespin-symboler i en hvilken som helst position på hjulene, vinder man nogle runder på casinoets regning. 3, 4 og 5 Freespin-symboler giver henholdsvis 10, 15 og 20 gratisrunder. Før man kommer til gratisrunderne, får man imidlertid først en pengepræmie. 2, 3, 4 eller 5 Freespin-symboler giver en gevinst svarende indsatsen multipliceret med henholdsvis 2, 4, 20 og 100!

Det er altid spændende at se, hvad nyt og spændende NetEnt dukker op med, og denne gang har de lavet en bonusfunktion, som træder i kraft i gratisrunderne. Funktionen, der her tales om, hedder Evolution-funktionen, og den giver os mulighed for at vinde stadig større gevinster, da symbolene udvikler sig. I Evolution er det sådan, at alle de forskellige symboler har forskellige værdier, dvs. at der ikke er nogen af dem, som udbetaler ens gevinster. Hvis man vinder en gevinst i gratisrunderne, vil gevinsten naturligvis blive udbetalt, men før det sker, vil Evolution-funktionen træde i kraft. De symboler, som var en del af den vindende kombination, og alle andre tilsvarende symboler udvikler sig til næste niveau og udbetaler større og flere gevinster, end hvad man som udgangspunkt er vandt til! En ganske speciel funktion, som er utrolig god! Symbolerne i automaten varierer fra den primitive Primo Blobulus og op til det mest værdifulde af symbolerne, Draconius Rex!

Hvis vi skal prøve at lave en opsummering på Evolution, så er det første, vi tænker på, at automaten har lidt få specialfunktioner, og det er vel egentlig bare freespins og Evolution-funktionen, automaten kan byde på. Dette har vi set før hos NetEnt, måske allerbedst på den populære Starburst, og oplevet, at det kan fungere alligevel! Evolution er som nævnt en automat, hvor der er lagt meget vægt på oplevelsen, man sidder tilbage med efter at have spillet, og der gør automaten det rigtig godt. Det er pænt at se på, og det lyder pænt i øret, og man drømmer sig væk – så er der vel ikke noget at klage over vel?