ENCHANTED

Kom med ind i en unik eventyrverden i den nye spilleautomat Enchanted, som er udviklet af spilselskabet Betsoft.

Enchanted Spilleautomat

I spilleautomaten Enchanted, som har hele 4 indbyggede bonuspil, bliver du taget med ind i en eventyrverden i form af en video spilleautomat eller en videoslot (som englænderne kalder det), som byder på hele 30 individuelle udbetalingslinjer. Her møder du alt fra troldmænd, prinsesser, alfer og monstre til ugler, spådamer og andre magiske symboler.

Som sædvanlig imponerer Betsoft gaming os med udformningen af automaten, der slet og ret er gennemtænkt arbejde og ikke bare endnu et “få en spilleautomat ud på markedet produkt”. Allerede i introen mærker man, at Enchanted har både spænding og mystik at byde på. Her får du et overblik over hovedpersonerne i spillet, mens en blød fortællerstemme ønsker dig velkommen til Enchanteds eventyrverden.

Baggrundslydene er der heller ikke noget at komme efter, og når du har valgt møntværdi, antal linjer, du vil spille på, og indsatsen pr. linje, trykker du på spin knappen. Du mærker så, at hjulene snurrer i kendt Betsoft stil, hvor de ikke alle starter på samme tid, men du får effekten af, at det første hjul starter med spinne for derefter at medtage de andre efterhånden. En ganske smooth effekt, som vi også har nævnt tidligere i anmeldelser af de andre maskiner fra gruppen.

Grafikken i spillet er der heller ikke noget i vejen med. Man får ganske enkelt lyst til at dæmpe belysningen i rummet, læne sig tilbage og spille sig frem til de forskellige bonusrunder, som Enchanted har at tilbyde. Det er selvfølgelig også muligt at vinde penge på denne maskine, såfremt man spiller for rigtige penge, så lad os tage en gennemgang af de forskellige bonusser, og hvordan du kan få dem.

Guldnøglebonussen er den første, der nævnes, og den kan du ikke få på et enkelt spin. Her gælder det om at samle guldnøgler op, mens spiller, og disse nøgler skal lande på det femte og sidste gevinsthjul. Når du har opsamlet tre af dem, der kaldes for Tonks Golden Keys, bliver du sendt videre til bonusrunden Tonks Tinkering Doors, som er en bonusfeature direkte på gevinsthjulene.

Vil du se, at gevinsthjulene går helt bananas og udbetaler dig store præmier? I så fald bør du se efter Crazy Reels bonussen. For at få den unikke Crazy Hat`s Crazy Reels bonus, skal du have 2 eller flere Crazy Hat symboler på hjulene, og bonussen bliver dermed aktiveret. Det kommer en hvirvelvind over automaten, og Crazy Hat symbolerne bliver wild – de erstatter altså de andre symboler. Enkelthjul spindes på ny og giver dig nye og bedre gevinster i en virkelig spændende feature, som vi ikke har set i nogen anden spilleautomat.

Er gratisrunder noget, du kunne tænke dig, bør du være på udkig efter tryllebøgerne eller spellbooks, som de kaldes i spillet. Når tre eller flere af de magiske tryllebøger dukker op på samme gevinstlinje, bliver du krediteret med freespins. Under freespins runderne kan du også vinde endnu flere bonusser ved at få et spellbook symbol i midterste position på tredje hjul, altså midt i automaten.

I det sidste bonusspil skal du hjælpe prinsessen med at befri sin fugl, som det grønne monster (ogre) har stjålet og buret inde. Monsteret, som er af samme type (eller i hvert fald har samme hudfarve) som den ikke-ukendte Shrek, løber rundt i skoven, og din opgave er at bruge din tryllestav for at kaste trolddom over monsteret. Når du har ramt det tre gange, har du besejret det og kan tage både fuglen og en pæn pengesum med tilbage til automaten, og gevinsten lægges selvfølgelig til din saldo med det samme.