Egyptian Heroes

Egyptian Heroes giver os en smagsprøve på livet i oldtidens Egyptens sagnomspundne tiden, da pyramider blev bygget, og faraoerne var chefer! Hvis du er heldig, kan det måske være dig, der finder nogle af denne tids mange og store skatter. I Egyptian Heroes er der virkelig mange penge at hente!

Egyptian Heroes er en automat med 5 hjul og 3 rækker samt 20 gevinstlinjer. Her finder vi de sædvanlige funktioner som wildsymboler, scattere og free spins, men også expanding wilds og Golden Bet Line. Der er med andre ord nok af flotte funktioner, man kan opleve på denne video spilleautomat.

Indsatser
Som i de andre automater fra Net Entertainment har man en række muligheder for at justere indsatsen. I Egyptian Heroes kan man sætte indsatsniveauet fra 1-10 og samtidig bruge møntværdien, som går fra 0,01 til 0,50, til at justere indsatsen med. Skruer man temperaturen op på max på begge dele, kommer man ud med en max indsats pr. spin på hele €100, men det er altså også muligt at lægge sig på et noget lavere niveau end dette. Egyptian Heroes passer derfor lige så godt til spillere, der spiller knaldhårdt, som til spillere, der bare spiller for sjov.

Wild og Expanding Wild
Som nævnt ovenfor har Egyptian Heroes to typer wildsymboler. Det ordinære wildsymbol er symbolet, som viser en pyramide, og er markeret ‘Wild’. Pyramiden kan erstatte alle andre symboler i Egyptian Heroes med undtagelse af scattersymbolet og kan på den måde indgå i enhver kombination, og til med føre til, at man vinder gevinster. Da symbolet kan erstatte alle andre ordinære symboler, betyder det samtidigt, at det samme symbol kan indgå i flere vindende kombinationer på en gang.

Hvad angår Expanding Wild-symbolet, så er det en funktion, som indtræder, hvis man får et ordinært wildsymbol på hjul 2, 3 eller 4, som er en del af en vindende kombination. Wildsymbolet vil så ekspandere således, at alle symboler på det aktuelle hjul får status som wildsymbol – altså en Expanding Wild. Det betyder med andre ord, at man kan vinde yderligere gevinster end, hvad man kunne uden symbolet.

Golden Bet Line
Golden Bet Line er en funktion, som er træder i kraft ved hvert eneste spin i Egyptian Heroes. En af gevinstlinjerne bliver automatisk udvalgt som Golden Bet Line, og hvis man vinder en gevinst på akkurat denne linje, vil gevinsten, man eventuelt vinder, blive multipliceret med 2x til 5x.

Scattersymboler og free spins
Sfinksen er symbolet for scatters i Egyptian Heroes og er mærket ‘Scatter’. At det er et scattersymbol indebærer, at det ikke nødvendigvis må være en del af en gevinstlinje, men kan være spredt (scattered) udover hjulene. I Egyptian Heroes vinder man free spins (gratis runder), hvis man får 3 eller flere af sådanne symboler.

3 scattere = 10 free spins
4 scattere = 15 free spins
5 scattere = 20 free spins

Under en free spin runde vil det midterste hjul være et expanded wild – gennem alle free spins – altså en Sticky Expanded Wild. Det er en funktion, som kan give vanvittige gevinster, og free spins kan derfor hurtige blive særdeles profitable! Som om det ikke var nok, så vil wildsymbolet blive til et expanded wild, hvis det bliver del af en gevinstlinje, når det dukker op på hjul 2 og 4.

Prøv den suveræne video spilleautomat Egyptian Heroes gratis her på DanskeSpilleautomater.com!