Dragon Island

Drager har altid fascineret både store og små fra tidernes morgen, og disse magiske, ildsprudlende væsner og deres gode og onde kræfter inspirerer fortsat! Net Entertainment har i hvert fald ladet sig betage af dragerne og har skabt den fantastiske video spilleautomat Dragon Island – en automat, som udforsker dette spændende tema til fulde!

Spilleautomaten Dragon Island er en 5-hjuls automat, som har 15 gevinstlinjer. Automaten har funktionen Win Both Ways, som gør, at man faktisk kan vinde fra begge sider på gevinstlinjerne – både fra hjulet til venstre og fra hjulet til højre. Man kan derfor sige, at automaten alligevel har 30 gevinstlinjer. Andre funktioner, vi finner i Dragon Island, er forskellige typer wildsymboler, scattere og free spins.

Indsatser
Indsatsmulighederne i Dragon Island er lavet sådan, at man kan spille med et indsatsniveau fra 1-10 og med forskellige møntværdier, som går fra 0,01 til 0,50. Spiller man med Win Both Ways, bliver den højeste indsats på et enkelt spin hele €150, mens man ved at deaktivere Win Both Ways halverer indsatsen.

Wildsymboler
Den grå drage er wildsymbolet i Dragon Island og er også markeret ‘Wild’. Den erstatter for de andre ordinære symbolene, hvilket betyder, at wildsymbolet kan indgå i en hvilken som helst kombination, og på den måde faktisk skabe kombinationer, som giver gevinster. Da symbolet erstatter alle symboler undtagen scattere og golden wilds kan et wildsymbol faktisk indgå i flere kombinationer på samme tid.

Golden Wild
Golden Wild symbolet svarer til det ordinære wildsymbol, bortset fra at det er guldfarvet og mærket ‘Golden Wild’. Golden Wild har de samme funktioner som det almindelige wildsymbol, men vises kun, når Win Both Ways funktionen er slået til. Det specielle ved dette symbolet er, at det giver en multiplicering af gevinsten, hvis det er en del af den vindende kombination – en multiplicering, som går fra x2 til x8.

Scatter og free spins
Symbolet af den glødende vulkan er scattersymbolet i Dragon Island. Et scattersymbol behøver ikke at være en del af en aktiv gevinstlinje for at give gevinst, og i Dragon Island skal man have 2 eller flere af sådanne symboler for at vinde. Scattergevinster giver en kombination af penge og free spins.

Scattergevinster i Dragon Island
2 scattersymboler giver gevinst svarende til det dobbelte af indsatsen i det aktuelle spin.
3 scattersymboler giver gevinst svarende til indsatsen gange med 3 og 10 freespins.
4 scattersymboler giver gevinst svarende til indsatsen gange med 10 og 20 freespins.
5 scattersymboler giver gevinst svarende til indsatsen gange med 100 og 50 freespins.

Når man er i en free spin-runde, vises der et udvidet wildsymbol på et tilfældigt hjul før hvert enkelt spin. Et udvidet wildsymbol gør, at alle symbolerne på det aktuelle hjul bliver lavet til wilds, hvilket igen øger vinderchancerne dramatisk!

Opsummering af Dragon Island
Dette er en super spiludgivelse fra Net Entertainment, og det er slet og ret ren underholdning at spille spillet! En masse funktioner og potentielt store præmier burde gøre det til en af de absolutte favoritautomater – prøv den gratis her på DanskeSpilleautomater.com!