DEVILS DELIGHT

Prøv nogle spins på den djævelske spilleautomat Devils Delight. Denne automat er en favorit hos mange danskere, og årsagen er nok de mange specielle funktioner. Vi har lagt en gratis demo ud af maskinen, som du kan spille helt ubegrænset på. Løber du tør for penge, er det bare at indlæse siden igen, så fyldes din gratiskonto op igen.

Devils Delight Spilleautomat

Her får du en af Net Entertainments måske allermest indholdsrige spilleautomater. Denne maskine er spækket med funktioner, som kan give dig gevinster, og de 20 indsatslinjer giver dig flere muligheder, end du sædvanligvis kan forvente dig af en spilleautomat. Den mest spændende funktion er, at der faktisk findes en spilleautomat inde i spilleautomaten, som du kan komme til, hvis du er rigtig heldig.

Noget af det, der bør nævnes om Devils Delight automaten, er det, at du løbende oparbejder sjæle, som fyldes op i dit eget soul-o-meter. Hver gang du kommer til bonusrunden, har du muligheden for at fylde det op ved at matche personer med deres gerninger. Når du har fyldt det helt op, bliver du sendt til den interne spilleautomat, som giver gevinst på hvert eneste spin. Du får så tildelt gratisrunder, og vær forsikret om, at du gennem disse altid vil øge din gevinst.

For at komme til bonusspillet skal du have tre bonussymboler på gevinsthjulene. Dette sker i ny og næ, og alle sjælene, du optjener i dit soul-o-meter, bliver lagret i 48 timer fra sidste gang, du lagde en sjæl til. Devils Delight har også både scatters og wild symboler. Det specielle med wild symbolene er, at når du først får et af dem på et hjul, så bliver hele hjulet wild, hvilket hjælper dig i alle retninger. Opsummeret så har denne spilleautomat virkelig meget at byde på, og det kan du også se, når du afprøver gratisversionen.