Demolition Squad

Er du en handyman eller handykvinde, som kan lide at bruge hænderne og snedkerere lidt? Så er du kommet til den rette spilleautomat, for i Demolition Squad handler det nemlig om noget så specielt som nedrivningsarbejde! Her møder du en række morsomme figurer i en automat, der har suveræne funktioner!

Spilleautomaten Demolition Squad fra Net Entertainment har 5 hjul og 40 faste gevinstlinjer, dvs. at man hele tiden spiller med 40 linjer. Herudover har automaten funktioner som wild, Demolition Wild og scattere med free spins! Meget action med andre ord, og den højeste udbetaling på Demolition Squad er på 120.000 mønter!

Indsatser
I Demolition Squad spiller man som sagt altid med 40 aktive gevinstlinjer, men man kan vælge at spille med alt fra 1-10 mønter pr. linje og med en møntværdi, som går fra 0,01 til 0,50. Det giver en maksimal indsats pr. spin på stærke €200!

Wild
Wild-symbolet i Demolition Squad er symbolet, der ser ud som en spærrelinje og er mærket med ‘Wild’. Det betyder, at det er et symbol, som kan fuldføre kombinationer, hvor andre symboler mangler, og således har en jokerfunktion. Wild-symbolet kan imidlertid ikke erstatte scattersymbolerne.

Demolition Wild
Funktionen Demolition Wild er selve godbidden i Demolition Squad! Det er en funktion, der indtræffer, når man får to wild-symboler langs den samme gevinstlinje på hjul 2 og 4 med et symbol i mellem dem. Det, der så sker, er, at begge wildsymboler laves om til Demolition Wild-symboler (med en pænt sej tilhørende animation), og de gør så også symbolet, som ligger i mellem dem, til Demolition Wild! Det er en funktion, der giver store udbetalinger, og som genererer en symbolkombination på mindst 4 symboler.

Scatter og freespins
Scattersymbolet i Demolition Squad er et symbol, som giver gevinster i form af gratisrunder, hvis man får 3 eller flere af dem på en tilfældig position på hjulene. Symbolet behøver altså ikke at optræde langs en gevinstlinje for at give udbetaling. I free spins bliver alle gevinster multipliceret med 3 i forhold til udbetalingstabellen, og tre nye scattere i gratisrunderne giver yderligere gratisrunder.

Scattergevinster
3 scattere giver 10 free spins.
4 scattere giver 20 free spins.
4 scattere giver 50 free spins.

Opsummering
Demolition Squad er en spilleautomat, som unægteligt fremstår som rettet mod det mandlige publikum, men automaten er klart spilbar for alle! Muligheden for en masse gratisrunder, den herlige Demolition Wild-funktion og super grafik gør det til en morsom spiloplevelse. Det eneste, vi savner, er et bonusspil.