DEAD OR ALIVE

Afprøv dig som Sherif i automaten Dead or Alive, mens du jagter store udbetalinger. Her på siden kan du spille denne cowboy inspirerede spilleautomat, uden at det koster dig en eneste krone, og hvis du vil trække rigtige gevinster i land, så finder du nok uden problemer frem til et par gode bonustilbud her på denne side.

Dead or Alive Spilleautomat

Spilleautomater fra NetEnt gruppen er som regel ganske strømlinede, og Dead or Alive spillet er ingen undtagelse. Her får du de samme knapper, som er kendetegnene for spil fra denne udvikler, og selv om hver spilleautomat har sin egen stil, er dette et fint udgangspunkt, der gør, at man hurtigt ved, hvordan spillet fungerer. Dette gælder naturligvis kun, hvis du har afprøvet nogle af de andre spil fra denne gruppe tidligere.

Dead or Alive kan byde på en speciel bonusfeature, som hidtil ikke har været at finde i nogen af NetEnt spillene. Du kan selvfølgelig vinde freespins, altså gratisrunder, ved at få såkaldte scatters på gevinsthjulene, men her er der også en ekstra spændende tillægsfunktion. Hver gang du får et wild symbol under freespins, så bliver symbolet stående som en sticky wild. Kort sagt vil dette øge dine vinderchancer på de tilbageværende runder betragteligt, og du kan få flere sticky wilds på samme tid. Dette gælder altså under freespins, og når du har fået symbolet på et hjul, så bliver det stående fast på sin plads i alle de resterende runder.

Det fremgår meget tydeligt, at dette er en cowboy inspireret spilleautomat, noget grafikken og baggrundslydene ikke levner nogen tvivl om. Symbolene indikerer det også, her kommer nemlig ting op som sherif-stjerner, pistolbælter, cowboyhatte og ikke mindst cowboystøvler. Alle figurene giver selvfølgelig gevinst, når de matches på en af indsatslinjerne i spillet, og du skal have minimum to symboler på række for at få en præmie. Nogle af figurerne kræver dog mindst tre ens, for at de skal give gevinst.

Alle gevinster i Dead or Alive vindes ved, at du får ens symboler på en linje fra venstre mod højre efter hinanden. Spillene har 9 forskellige linjer, hvilket gør det enkelt at følge med undervejs. Der er 4 indsatsniveauer, som du kan justere din indsats på, og møntværdien er også fleksibel. Her kan du altså spille på alle linjerne for et relativt lavt beløb, men også sætte hårdt ind, hvis du vil gamble meget.