CURIOUS MACHINE

I spilleautomaten Curious Machine skal vi stifte bekendtskab med opfinderen Miles Bellhouse! Han har skabt den underligste maskine, nemlig The Curious Machine. Sammen med den robotten Gizmo kan Miles rejse i tiden og beskytte opfindelsen mod den onde og feje general Traytor!

Curious Machine Spilleautomat

Curious Machine er en Slots3-automat fra spilproducenterne Betsoft, som består af 5 hjul og 30 indsatslinjer. Funktioner, som vi finder er wild symboler, Reel Rewind Second Chance, Blast To The Past Free Spins, Double Up og bonusspillet Travel Through Time! Utrolig meget underholdning venter dig i Miles Bellhouse and his Curious Machine!

Indsatser
I The Curious Machine har vi mulighed for at satse op til 5 mønter pr. linje. Møntværdien kan justeres mellem 0,02 og 0,50. Den maximale indsats pr. runde ligger derfor på 75 krediter.

Wild symbol
Wild symbolerne i Curious Machine modsvares af vortex symbolerne. Wild symboler kan indgå i kombinationer sammen med andre almindelige symboler. Hvis wild symboler er del af en vindende kombination, vil gevinsten blive udbetalt. Vises wild symbolet, og er det ikke er del af en gevinstkombination, vil symbolerne rundt om vortexsymbolerne begynde at snurre, inden de standser igen. På den måde opstår der nye symbolkonstellationer, som kan give gevinst. En nyskabende og sej funktion fra Betsoft!

Reel Rewind Second Chance
Hvis man ikke vinder nogle gevinster i en runde, vil et af de 5 hjul spinne igen. Det giver os en yderligere chance for at vinde! Reel Rewind Second Chance er kun tilgængelig, så længe man spiller med 30 aktive indsatslinjer.

Blast To The Past Free Spins
Hvis man får 3 eller flere dinosaurer, uanset position på hjulene, så starter freespins funktionen Blast To The Past! Under gratisrunderne er det blot at forberede sig på en rejse tilbage i tiden, hvor det gælder om at tjene så mange bonuskreditter som muligt. For hver bonusrunde tildeles man en gevinstmultiplikator mellem 1x og 5x. Gevinsterne multipliceres senere med denne multiplikator.

Double Up
Double Up er et valg, man har, som kan fordoble gevinsterne, man vinder. Når man har fået en gevinst, klikker man ganske enkelt på ‘Double Up’ under spinknappen. Vi tages så til et ny skærmbillede, hvor roboten Gizmo gør sin entré i spillet. Det man skal gøre er at gætte, hvilken af robottens hænder, der gemmer mønten. Gætter man rigtigt, fordobles gevinsten, gætter man forkert, taber man den. Man kan gætte flere gange efter hinanden, men funktionen er ikke tilgængelig efter freespins og bonusrunder.

Bonusspil: Travel Through Time
Bonussymbolet i Curious Machine kendetegnes af kontrolpanelet. Hvis man får tre eller flere af sådanne symboler spredt tilfældigt over hjulene, begynder bonusspillet Travel Through Time! I bonusspillet fremkommer det, at den ondskabsfulde general Traytor ikke ved specielt meget om The Curious Machine, men at han har en mistanke. Hjælp Miles og Gizmo med at flygte fra generalens nysgerrighed i denne spændende bonusrunde!

Sammenfatning af Curious Machine
I Curious Machine har vi fået endnu en suveræn Slots3-automat fra Betsoft! Spilleautomaten er fyldt med nydelige funktioner, og man har aldrig et kedeligt øjeblik, når man spiller! Her er der alt fra jokere og gratisrunder til bonusspil og respins, hvilket gør, at der dukker nye gevinstmuligheder op hele tiden! Som om det ikke var nok, så fortsætter Betsoft med Curious Machine sit fantastiske arbejde med at producere spilleautomater, der ser fantastiske ud rent visuelt!