CRUSADE OF FORTUNE

Crusade of Fortune tager dig med tilbage i tid, hvor mennesker skulle nedkæmpe ondskabsfulde orker og andre kryb. En mørk og dyster verden venter på at blive generobret af gode mennesker, og du kan være den rette til at få tingene bragt i orden igen. Tjek denne dystre, men spændende automat ud nedenfor! Den er helt gratis at prøve, og indlæs bare siden igen, hvis du løber tør for mønter.

Crusade of fortune Spilleautomat

Denne automat minder meget om Lord of The Rings filmene og måske med visse elementer fra spilleautomater som Devil’s Delight og Gladiator. Lykkes det dig at vinde denne krig på vej mod lykke, kan pengepungen vokse drastisk, og med et blodigt og spændende bonuspil i tillæg til mange af de mere almindelige funktioner, er det helt klart et godt alternativ til dem, der kan lide spilleautomater.

En speciel ting med denne automat er, at der er langt flere indsatsniveauer at vælge mellem. Omvendt er højest mulige møntværdi på €0,20. I alt kan du vælge mellom 20 forskellige indsatsniveauer, hvilket gør, at du kan satse få penge, men alligevel spille på alle 20 gevinstlinjer. Maksimum indsats er på €80. Lykkes det dig at åbne bonusspillet, er det vigtig at få de mest ekstreme krigsfærdigheder frem. Lykkes det dig at nedkæmpe orken, kan du vinde enorme gevinster. I bonusspillet skal man vælge både forsvars- og angrebspositioner, og derefter spilles kampen. Skulle du tabe kampen, bliver totalgevinsten selvfølgelig meget mindre, end hvis du går sejrigt ud af duellen.

Ellers finder du også både scatters og wildsymboler. Det kan også være fornuftigt at tage et nærmere kig på automatens paytable for at få så meget information med sig som muligt. Det er nemlig klogt at være forberedt, når du skal spille om rigtige penge.