Crime Scene

Kom med til et gerningssted, hvor ulovlige hændelser har fundet sted! I Crime Scene bliver du sat på sagen, og arbejder du godt, bliver belønningen stor!

I spilleautomaten Crime Scene fra Net Entertainment spiller vi med 5 hjul og 15 gevinstlinjer, og af ekstrafunktioner finder man Sticky Wilds og et bonusspil!

Indsats
I Crime Scene spiller man med alt fra 1-10 mønter pr. gevinstlinje og med en værdi på mønterne, som går fra 0,01 til 1,00. Med totalt 15 linjer bliver den højeste indsats på et enkelt spin €150.

Sticky Wild
Politiskiltet mærket med ‘Wild’ fungerer som wild-symbol i Crime Scene, hvilket betyder, at det kan være en del af kombinationer bestående af andre ordinære symboler. I Crime Scene er det sådan, at wild-symbolet er en Sticky Wild, og det indebærer, at når det først dukker op på hjulene, så holder det sin position i op til 5 spin! På denne måde øges mulighederne for at vinde gevinster markant!

Bonusspil
3 eller flere bonussymboler på en hvilken som helst position på hjulene giver adgang til bonusspillet i Crime Scene. I bonusspillet bliver man stillet overfor 30 forskellige dokumentmapper, og man skal slet og ret bare plukke herfra. Mapperne indeholder pengegevinster, tillægsgevinster, Anden Chance-symbolet eller en afslutning af bonusspillet.

En mappe med en ordinær gevinst sørger for, at gevinsten lægges til bonussaldoen, og at man får lov til at vælge videre.

En mappe med en tillægsgevinst gør, at alle ordinære gevinster, man vælger senere i bonusspillet, bliver lagt sammen med tillægsgevinsten. Man kan få op til 4 tillægsgevinster, som bliver lagt sammen med ordinære gevinster, man snupper senere i spillet, så her er der store penge at hente!

Anden Chance-symbolet sørger for, at man kan fortsætte bonusspillet selv om, man finder mappen som afslutter bonusspillet.

Første gang, man finder mappen, som afslutter bonusspillet, får man chancen for at vælge mellem 4 konvolutter for at finde belønningen for arbejdet i bonusspillet. En af disse konvolutter giver dig mulighed for at fortsætte bonusspillet. Anden gang, man finder en sådan mappe, afsluttes bonusspillet, med mindre man har et Anden Chance-symbol.

Resumé af Crime Scene
Crime Scene er en god spilleautomat, som har to gode bonusfunktioner. Net Entertainment har gjort et godt job både med Sticky Wilds og bonusspillet, og savnet af andre funktioner bliver derfor ikke mærkbart. Savnet af muligheden for at vinde gratisrunder er alligevel til stede, men herudover er Crime Scene som nævnt en god spilleautomat med et spændende tema!