CHAMPION OF THE TRACK

Her har du definitivt automaten, der er rettet mod de erfarne. Har du erfaringen, der skal til for at kunne kaldes en gammel traver? Har du en fortid på travbanerne, er denne slotmaskine perfekt. Champion of the track har et tema, der baserer sig på væddeløbsheste, og passer derfor perfekt til både for hesteelskere og dem, som ynder at spille på heste. Nedenfor finder du en gratisversion, der er fyldt op med legepenge.

Champion of the track Spilleautomat

Denne spilleautomat har et system med 30 forskellige gevinstlinjer, som sørger for mange forskellige gevinstmuligheder. Som supplement hertil finder du både scatters og wilds, henholdsvis repræsenteret af en væddeløbshest og en kusk. 3 scatters giver dig 10 free spins, og wild symbolerne erstatter som sædvanligt alle almindelige symboler. Det specielle med free spins på denne automat er, at alle gevinster fordobles, og at der samtidig aktiveres et training track, hvor man kan forbedre sin placering på karrierestigen. Hvis man når op på 5 scatters totalt i løbet af 10 free spins, hopper man 1 placering op af karrierestigen samtidig med, at man får tildelt 10 nye free spins! Det er også mulig at klatre op af karrierestigen, hvis du gør det godt i bonusspillet.

I bonusspillet afgøres selvfølgelig væddeløbet. Har du den stærkeste kombination af kusk og hest, klatrer du både op af karrierestigen og tager pengepræmier med dig. Hovedformålet med hele automaten er at komme til karriereniveau 20. Opnår du det, vinder du 97.000 mønter, som modsvarer ca. €50.000! At have et sådant overordnet mål sørger for, at spiloplevelsen bliver mere indholdsrig og spændende. Og på den relativt lange vej til toppen af karrierestigen, tager du store gevinster og bonusser med dig.

Alt i alt er layoutet på Champion of the track vældigt spændende, og i lighed med mange af de andre Net Entertainment automater er der selvfølgelig også her integreret en behagelig autospin funktion, som sørger for at klare den kedelige del af spillet for dig, sådan at du ene og alene kan nyde gevinsterne, der falder af. Kan du lide layoutet på denne spilleautomat, anbefaler vi, at du også tager er kig på andre spilleautomater fra Net Entertainment.