BOOM BROTHERS

I den herlige godbid produceret af Net Entertainment følger vi med tre mere eller mindre gale dværge ned i minens dyb i jagten på guld, ædelstene og diamanter – og naturligvis store gevinster! Tungt armeret med udgravningsværktøj og mere end rigeligt med sprængstof bliver Boom Brothers en meget underholdende spiloplevelse for alle spilinteresserede!

I Boom Brothers finder vi en vifte af utroligt sjove og spændende funktioner, og spillet indeholder wilds, gratisrunder, Anden Chance-funktioner og et underholdende bonusspil!

Indsats
Boom Brothers kan spilles med indsatsniveauer mellem 1-5 og med 1-20 indsatslinjer/gevinstlinjer. Møntværdi strækker sig fra 0,01 til 1,00 pr. gevinstlinje:

Mindste mulige indsats på en gevinstlinje: €0.01
Største mulige indsats på en gevinstlinje: €1.00
Mindste mulige indsats på alla gevinstlinjer: €0.20
Største mulige indsats på alla gevinstlinjer: €100

Wild
I Boom Brothers finder vi naturligvis wilds, og wildsymboler er en bombe med teksten “Wild”. Wildsymboler fungerer som en erstatning for andre symboler, som mangler på en gevinstlinje. Den kan derfor hjælpe dig at fuldende gevinstkombinationer på de linjer, du har spillet på. Wildsymboler fungerer ikke som en erstatning for gratisrunder- og bonussymboler.

Gratisrunder
I et så godt spil som Boom Brothers skal man naturligvis ikke savne muligheden for at vinde gratisrunder. Det er heller ikke tilfældet. 3 eller flere gratisrundesymboler udløser gratisrunder. Under gratisrunder multipliceres alle gevinster med 3. I Boom Brothers kan man vinde op til 20 gratisrunder samt nye gratisrunder under igangværende gratisrunder, hvis man er heldig.

Anden Chancen-funktionen
Når en spillerunde ikke giver nogen gevinst, kan Anden Chancen-funktionen aktiveres tilfældigt. Når denne funktion aktiveres, kan det faktisk resultere i, at en runde, som ikke gav gevinst, alligevel kan slutte positivt. Det er en rigtig god funktion!

Boom Brothers Bonusspil
Bonusspillet i Boom Brothers er en rigtig godbid for alle spilleautomatentusiaster. Når tre eller flere Railtrack-symboler dukker up på en gevinstlinje med start fra venstre mod højre, har du mulighed for at spille bonusspillet. Alla andre symboler forsvinder fra spillet og Railtrack-symbolerne lavet om til jernbaneskinner. Dit job er nu at fuldende disse skinner, og du skal spinne de to tilbageværende hjul for, at det lykkes. Får du ikke et Railtrack-symbol på det første hjul, taber du chancen for at deltage i bonusspillet. Lykkes det dig på første hjul, skal det også lykkes dig på det sidste hjul. Får du Railtrack-symboler på begge hjul, har du kvalificeret dig til bonusrunden.

Under selve bonusrunden vil du se tre minevogne længst nede i billedet. Du skal vælge en af disse vogne for at afsløre om, der ligger en guldtaske, rubin eller diamant i den. Vælger du vognen med en diamant, vil den øverste dværgs vogn bevæge sig fremad. Princippet er det samme for de andre ædelstene. Målet er at få dværgene over til den anden side. Det er bedst, hvis den øverste dværg kommer først frem, da denne betaler bedst. Her vinder du uanset hvad, spørgsmålet er bare hvor mange penge, du snupper med dig! Når en af dværgene er kommet over tll sin ædelsten afsluttes bonusspillet, og bonusvinsten adderes til din spilsaldo.

Boom Brothers er en videoslot af højeste klasse, og det er let at blive lamslået af alle effekter og den flotte grafik. Vi anbefaler på det varmeste, at du prøver Boom Brothers gratis her for at få en følelse af, hvordan spillet fungerer!