BLOODSUCKERS

Spilleautomaten Bloodsuckers er en maskine med et (som navnet også antyder) vampyrtema. Du kan spille gratisversionen nedenfor helt ubegrænset, og hvis du vil spille for rigtige penge, finder du flere gode casinotilbud på denne side.

Bloodsuckers Spilleautomat

Er du glad for lidt blod og sådan noget, er Bloodsuckers automaten måske noget for dig. Her får du alt fra bloddrikkende vampyrer, zombier og spøgelser til hvidløg, bibler og gravsten. Denne spilleautomat er med andre ord lidt af en gysermaskine, og både lydene og grafikken er lidt horror-agtig.

Automaten byder selvfølgelig også på nogle spændende funktioner, som kan være indbringende. I bonusspillet skal du ind i et gravkammer og lede efter vampyrer. For hver vampyr, du finder og spidder med dit træspyd, øges den totale gevinst. Bloodsuckers byder også på både wild symboler og scatters sådan som mange andre videoautomater.

Med tre eller flere scatter symboler frit placeret på gevinsthjulene vinder du 10 freespins med forhøjet gevinst. Spiller du på alle 25 gevinstlinjer, gør du det også under gratisrunderne. Et lille tip, når man skal vælge sin samlede indsats, er, at det stort set altid er bedre at spille på alle gevinstlinjer med lavere møntværdi, end det er at spille færre gevinstlinjer med højere møntværdi. Dette gælder forsåvidt for alle online spilleautomater.