BLACK GOLD

Olie kaldes jo som bekendt for ‘det sorte guld’, og det er lige præcis olie, som vi skal grave efter i spilleautomaten Black Gold fra Betsoft Gaming! Arbejdet kan vare lidt beskidt, og der er en risiko for, at du bliver tilsodet, men forhåbentligt vil det være besværet værd i jagten på de store gevinsterne! Forbered dig på et lækkert 3D-eventyr med fantastisk grafik!

Black Gold Spilleautomat

Velkommen til Texas og en spilleautomat, hvor olieboomet minsandten ikke er slut! Vi bevæger os ud på ekspedition sammen med vores ven oliegraveren og hans firbenede springere i jagten på en uendelig kilde af det sorte guld. I Black Gold fra Betsoft Gaming er alt muligt. Held og lykke!

Black Gold er en spilleautomat, som indgår i Slots3-serien fra Betsoft Gaming, og det indebærer, at automaten holder enormt høj kvalitet, hvad angår grafik, lyd og spiloplevelse. Eksempelvis har hver gevinstkombination sin egen animation. Specielt sejt er den lille sekvens, som afspilles inden gratisrunderne!

Rent teknisk er Black Gold spilleautomat en slotmaskine, som består af 5 hjul, 3 rækker og 30 indsatslinjer. Man kan spille med 1-5 mønter pr. aktiv indsatslinje, og møntværdien kan justeres mellem 0,02 og 0,50, med andre ord en standardiseret spilleautomat fra Betsoft.

Symbolerne i automaten er naturligvis i oliens tegn. Her ser vi eksempelvis de tidstypiske oliepumper, pipelines, olietønder, hegn og meget andet! Mest værdifuldt er oliepioneren og hans hest, men der er også specialsymboler som aktiverer integrerede bonusfunktioner.

Tre stalde, uanset position på spillepladen, aktiverer ‘Night Time Freespins’ og en rigtig lækker animation starter bonusspillet. Her skal man håbe på, at ‘Night Time is the Right Time’, og chancerne for store penge er der, specielt nu hvor laden i form af et wild symbol kan give en gevinstmultiplikator på op til 10 gange pengene!

Den patenterede ‘Click Me’-funktion fra Betsoft er også på plads i Black Gold. Tre bor symboler giver tre klikbare ruter, som hver og en gemmer et gevinstbeløb. Klik på en af ruterne for at afsløre, hvor meget du har vundet! Her kan gevinsterne blive store.

Det integrerede bonusspil i Black Gold, ‘Higher or Lower Bonus Round’, aktiveres af tre tilfældigt placerede oliepumper. Her gælder det om at gætte på om næste tal, som vises på pumpen, vil have en højere eller lavere værdi. Fire rigtige eller fire forkerte gæt afslutter bonusrunden og summerer dine gevinster!

Hvis du kan lide denne spilleautomat Black Gold, vil du med stor sandsynlighed også kunne lide spilleautomaten Gold Diggers, der også er fra Betsoft Gaming. Eneste forskel er, at du i denne automat graver efter guld i stedet!

Black Gold er endnu en spilleautomat fra Betsoft Gaming af høj kvalitet. Det er en spilleautomat, som er rimelig ligetil, og som vil tiltale både nybegyndere og mere erfarne spilleautomatfantaster! Afprøv Black Gold gratis her hos DanskeSpillautomater.com gratis, så længe du har lyst eller spille for rigtige penge hos nogle af vores samarbejdspartnere!