BEETLE FRENZY

Her har du en spilleautomat, som er vildt afhængighedsskabende. Beetle Frenzy er egentlig en klassisk spilleautomat, men adskiller sig herfra ved at have en række bonusfunktioner og spændende muligheder for gevinster. Prøv spillet nedenfor helt gratis, eller gå videre til Betsafe online casino og spil for rigtige penge.

Beetle Frenzy Spilleautomat

Beetle Frenzy er en 5-linjers spilleautomat, som er udviklet af softwareselskabet Net Entertainment. Det virker måske som om, 5 gevinstlinjer giver lidt for få muligheder for at ramme noget, men i Beetle Frenzy vinder du på de særeste kombinationer, og et bonuspil vil ofte blive aktualiseret, når du spinner hjulene.

Af en klassisk spilleautomat at være har Beetle Frenzy ualmindeligt mange ekstramuligheder. Her får du scatters, wildsymboler og flere bonusspil, der udløses af forskellige kombinationer af symboler. Hver enkel symbolplads er et gevinsthjul, og det gør, at den lille automat faktisk har 9 forskellige.

Den første bonusmulighed kaldes for Lucky Spin og aktiveres ved, at man får fire ens symboler i hjørnerne eller i midten på ydersiden af alle hjulene. Alle hjulene låses, og du får et nyt spin i det midterste hjul med muligheden for at vinde endnu flere gratisrunder for hver aktiveringskombination.

Bug Collector bonusspillet aktiveres ved at få tre glaskrukkesymboler på en af de aktive gevinstlinjer. Du kan vinde flere bonusspins i hvert spil, og dette afhænger af hvor mange indsatslinjer, der spilles på. Saml insektsymboler, og du kan sikre dig en pæn gevinstsum.

Blomstersymbolerne giver også lidt ekstra spænding, og hvis du får tre ens blomster på samme række, vinder du adgang til Flower Frenzy bonusspillet. Du kan også vinde flere bonusspil på samme spin ved at spille på samtlige 5 indsatslinjer, når bonussen kommer. Dette giver selvfølgelig også mulighed for forhøjet udbetaling.

De gyldne æblesymboler er Beetle Frenzys scatters, og disse giver gevinster uafhængigt af, hvilken position, de lander på. Får du to eller flere æblesymboler, er du sikret en udbetaling, og med et større antal æbler øges udbetalingen eksplosivt.

Skulle der dukke et forgyldt insekt op på et af hjulene, har du stiftet bekendtskab med Beetle Frenzys substitutionssymbol, en såkalt wild. Dette symbol er en joker, som kan sættes ind i stedet for alle andre symboler, til og med scatters, så det vil ofte ske, at kun et sådant symbol vil hjælpe til med at skabe en gevinstrække.

Skal vi opsummere, så er Beetle Frenzy en meget attraktiv spilleautomat. Man kan kalde den for en tunet udgave af den klassiske spilleautomat, og både lyd, grafik og spilfunktioner gør dette til et spil, som mange vil falde for.