Beach

Spilleautomaten Beach fra NetEnt er en forfriskende, strandduftende og caribisk oplevelse, som bare skal prøves. Her er der ingen hjul, der spinnes – kun symboler, som skyldes i land og danner vindende kombinationer. Nyskabende funktioner venter også på denne automat!

Beach Spilleautomat

Spilleautomaten Beach fra Net Entertainment kan tilbyde os god underholdning med flere flotte funktioner. Automaten har 5 hjul og 20 gevinstlinjer og funktioner som sædvanlige wild symbol, innovative Octopus wild, scatter symbol og free waves! I Beach er der ikke traditionelle hjul, der spinner, men symboler som skylles i land af bølgerne, og dette er klart en opfindsom nyskabelse. Meget sjov at sætte sig ind i her med andre ord! Længere nede i artiklen vil vi gennemgå de vigtigste elementer i spilleautomaten Beach.

Når det gælder indsats, er spilleautomaten Beach sat sådan op, at man kan spille med 1-10 mønter på hver linje og med en værdi på hver mønt, som går fra 0,01 til 1,00. Den højeste indsats, man kan satse pr. spin, bliver derfor på solide €200!

Som de fleste andre spilleautomater har denne automat også et wild symbol, og i Beach er denne illustreret af en træplanke mærket ‘wild’. Wild symbolet fungerer som en joker og kan dermed tage egenskab af andre symboler og dermed indgå i kombinationer sammen med andre symboler. Wild symbolet vil imidlertid ikke fungere som en erstatning for scattersymbolet eller Octopus Wild symbolet. Wild symbolet vises kun på hjulene 1, 2, 4 og 5 – det midterste hjul er forbeholdt Octopus Wild funktionen.

Vi går direkte til Octopus Wild, da denne funktion er en nyskabelse fra NetEnt. Octopus Wild symbolet dukker som nævnt kun op på det midterste hjul og har en rent ud sagt herlig funktion. Symbolet fungerer som en joker, bare uendeligt meget mere avanceret. Når dette symbol vises, vil blæksprutten sprede symbolet ud i sin position og bytte om på symbolerne, som ligger tættest på for at opnå bedst mulige udbetaling. Blæksprutten vil kunne bytte om på 2 symboler på hjulene 2, 3 og 4 for at give den højest mulige gevinstudbetaling. Alle gevinster, der er et resultat af Octopus Wild, udbetales dobbelt i forhold til det, der er opgivet i udbetalingstabellen.

Scattersymbolet et naturligvis også med og vises i form af en flaskepost. Scattere har den egenskab, at de ikke behøver at følge bestemte linjer for at give gevinst og kan derfor havne hvor som helst på hjulene og fortsat give udbetaling. Man skal have 3 eller flere scattere for at få gevinst, og præmien, man så får, er intet mindre end free spins, eller såkaldte Free Waves, som det hedder i Beach. Får man 3, 4, eller 5 scattersymboler, vinder man henholdsvis 8, 16 og 24 Free Waves.

Hvis vi skal prøve at lave en lille opsummering, så kan vi sige, at Beach alt i alt er en god spilleautomat. Octopus Wild funktionen er genial og kan generere rigtigt store gevinster, hvis man er lidt heldig. Ellers indeholder automaten funktioner, som sædvanligvis findes på en spilleautomat, og det inkluderer wilds, scatter og freespins. At symbolerne skyldes i land i stedet for, at det er hjul, der spinner, er nyskabende, men fører til, at spillet kører en anelse trægt. Man kan heller ikke bruge Skill Stop for at få symbolene på plads hurtigt, men hvis man krydser af i Hurtigspil i menuen, går spillet en del hurtigere.