BARBARY COAST

Drik om kap med arbejderen, fægt for at redde jomfruen og vind store skatte i dette spændende spil. De mange morsomme udfordringer giver Barbary Coast et morsomt og spænende tvist, som man må lede længe efter for at kunne matche. Nedenfor kan du prøve dig frem i en gratisversion, som er fyldt til randen med sørøvermønter, så du kan lære automaten bedre at kende.

Barbary Coast Spilleautomat

Fascineret af det mystiske og actionfyldte sørøverliv? Find en flaske rom frem, tag din sørøverhat på og grav skatte frem i din egen stue! Barbary Coast finder du i Mr. Greens casino, som for øvrigt er den eneste aktør på det danske marked, der tilbyder dette spil. Før du går i gang med spillet, skal du vælge antallet af indsatslinjer og møntværdi. Og det giver sig selv, at gevinststørrelsen selvfølgelig bliver større, hvis antal linjer og indsats øges.

Udover spændende gevinster er der også flere ekstraspil i Barbary Coast. Et af disse går ud på at drikke om kap mod en skibsarbejder. Hvem, der må drikke, afgøres af, om man selv kan gætte rigtigt i plat eller krone. Fægtning for at redde en fastbundet jomfru er et andet ekstraspil, der bliver afgjort ved, at du selv må vælge mellem hvilke teknikker, du skal bruge for at nedkæmpe modstanderen.

Scatter symbolet er repræsenteret ved den velkendte talende papegøje. Får du tre eller flere papegøjer, får du tildelt free spins og selvfølgelig nogle ord fra papegøjen. Opnår du 3 symboler med sørøveren med rødt bånd, må du efter tur vælge “pick me” boksene. Bag disse skjuler der sig gevinster i forskellige størrelser.