ARRIVAL

På med rumdragten for nu bliver jordens ydre næste stop. Arrival er spillet for alle SciFi-fantaster. Her på siden kan du spille en demoversion af spillet, så længe du har lyst. Når du senere vil spille for rigtige penge kan du blive medlem hos Mr Green eller Vera John via os og tage del i en fin velkomstbonus.

Arrival Spilleautomat

Tror du på liv i det ydre rum eller er du fascineret af aliens og UFOer? Så kan jag garantere at spillet Arrival fra Betsoft Gaming vil passe dig som hånd i handske. Det er tid til at komme på nye rumeventyr i en slotmaskine, der er original og holder enormt høj klasse.

Arrival er et spil i Slots3-serien fra Betsoft. Hvis du har spillet på spilleautomater fra Slots3-serien, ved du at de indeholder fed grafik med 3D-følelse og lyd af høj kvalitet. Hvis du ikke prøvet nogen af Slots3-maskinerne tidligere, er det klart på tide, at du gør det nu.

Rent spilteknisk er Arrival en spilleautomat med 30 indsatslinjer, 5 hjul og 3 rækker. Det i kombination med fem forskellige møntværdisindstillinger og indsatsniveauer gør således Arrival til en ganske standardiseret Betsoft-automat. Det er præcis som altid, når det gælder spil fra Betsoft, gjort muligt at finde en indstilling, der passer enhvers spilbudget på grund af automatens mange forskellige indstillinger.

Arrival har mange sjove specialfunktioner. Tre rayguns aktiverer eksempelvis en interaktiv ‘peg og klik’-funktion, hvor man skal vælge forskellige symboler i spillet for at vise hvilke priser, de skjuler. Det gør man, indtil man klikker på en tom rude, hvor man kommer tilbage til det almindelige spil. Hovedrollen i Arrival indehaves af Brain Alien. Får du tre Brain Alien-symboler uanset placering på spillepladen, aktiverer du en free spins-runde.

Værd at nævne er også spillets integrerede bonusspil. Får du tre symboler med den kvindelige astronaut på en aktiv indsatslinje, tages du til bonusrunden, hvor du tager rollen som astronauthelt. Du skal i bonusspillet ved hjælp af et kontrolpanel frigøre den smukke blondine, der er blevet fanget af Brain Alien. Lykkes denne bedrift dig, venter der dig naturligvis en generøs belønning.

Sammenfattende holder Arrival præcis som alle andre spil i Slots3-serien høj kvalitet. Spilpladen kan ved første øjekast se lidt rodet ud, men man kommer hurtigt ind i det. Spil gratisversionen her på siden for at blive fortrolig med Arrival.