ARABIAN NIGHTS

Prøv nogle gratisrunder på spilleautomaten Arabian Nights; en af maskinerne, som kan gøre dig virkelig glad, hvis du stikker af med topgevinsten. Nedenfor findes en gratis demo, som er helt ligesom originalen, hvor du kan spille for rigtige penge.

Arabian Nights Spilleautomat

Arabian Nights fremstår måske ikke som den sejeste spilleautomat ved første øjekast. I modsætning til mange andre videoautomater har den kun 10 gevinstlinjer, og maksimumsindsatsen er på €5 pr. spin. Det, denne automat kan byde på, er derimod en meget høj topgevinst.

Du har sikkert allerede set beløbet, der står øverst i højre hjørne af automaten, og denne sum er faktisk spilleautomatens topgevinst hos Betsafe Casino lige nu. For at vinde topgevinsten skal du selvfølgelig spille for rigtige penge og desuden for maksimumindsatsrn, som du allerede ved er €5 pr. spin.

Du vinder den progressive jackpot ved at få fem arabere efter hinanden på samme gevinstlinje. Der er dog ingen grund til at tro, at man skal vinde Jackpot for at få noget ud af Arabian Nights maskinen. Her får du desuden både scatters, som giver dig freespins, og wild symboler, som hjælper dig med at skabe gevinstrækker.