Alien Robots

I den galaktiske spilleautomat Alien Robots fra Net Entertainment skal vi underholde os med andre galakser i universet! Automaten har den specielle 243-måder-at-vinde-på-funktion plus en række andre funktioner, hvilket gør, at dette er super sejt og profitabelt, hvis man har heldet med sig.

Alien Robots er en video spilleautomat, som består af 5 hjul, 3 rækker og har funktioner som wilds, ekspanderande wilds, scatter-gevinster og gratisrunder. På Alien Robots kan man spille med 1-30 indsatslinjer med forskellige indsatsniveauer eller spille med den spændende 243-måder-at-vinde-på-funktionen. Det kigger vi nærmere på længere nedenfor i artiklen.

Indsats
Når man spiller i på normal vis på Alien Robots, altså med 1-30 indsatslinjer aktiveret, kan man spille på en indsatsniveauer, der går fra 1-5 og med en møntværdi, som strækker sig fra 0,01 til 0,50. Den højeste indsats pr. spin ligger derfor på €75.

Hivs man vælger at spille med 243-måder-at-vinde-på-funktionen aktiveret bliver den højeste indsats, man kan satse, pr. spin saftige €150 – altså en fordobling i forhold til normale indsatsniveauer.

243-måder-at-vinde-på
Funktionen, som kaldes 243-måder-at-vinde-på, indebærer, at man har en masse forskellige måder at vinde på, men at man stadig har mulighed for at justere indsatsniveau og møntværdi. I stedet for, at man opnår sin gevinst ved at få matchende symboler på rad og række på en aktiv gevinstlinje, vinder man nu, bare man har matchende symboler på hjulet fra venstre mod højre. Dissi symboler kan ligge placerede, hvor som helst på hjulet, men giver altså gevinst, så længe der findes identiske symboler på hvert hjul – fra venstre mod højre. Der kræves altså som sagt ingen gevinstlinjer, og derfor opnår man mange forskellige måder at vinde på, 243 styk. Man kan få en gevinst, hvis man har A-symbolet øverst på hjulet længst til venstre, nederst på hjul 2, øverst på hjul 3, i midten på hjul 4 og nederst på hjul 5 – man vinder slet og ret, når der er ens symboler på tilstødende hjul, så længe de begynder på hjulet længst til venstre og fortsætter på hjul 2, 3 og så videre.

Wild
Wildsymbolet i Alien Robots er et ikon, som viser et robothoved markeret ‘Wild’. Dette symbol erstatter de andre symboler i spillet med undtagelse af scattersymboler. At wildsymbolerne erstatter de andre indebærer, at de kan indgå i kombinationer sammen med andre symboler og skape vindende kombinationer. I og med at de erstatter alle de ordinære symboler betyder det samtidigt, at et wildsymbol kan indgå i flere vindende kombinationer på forskellige gevinstlinjer samtidigt.

Ekspanderande Sticky Wild
Hvis man får et wildsymbol på et af hjulene i en af gratisrunderne, vil dette symbol forblive der også i næste spin. Desuden ekspanderer wildsymbolet sig og tager hele hjulet, det befinder sig på. Det betyder, at hvis man får et wildsymbol på hjul 3 i gratisrunderne, bliver wildsymbolet der på hjul tre også i næste spin. Udover det udvider symbolet sig og gælder for hele det tredje hjul. Dermed øges gevinstmulighederne betragteligt!

Scattersymbol og Gratisrunder
Scattersymbolet i Alien Robots er symbolet, som består af en UFO. Dette symbol er for at fremhæve det markeret med ‘Scatter’. Scattersymbolet behøver ikke at være en del af en aktiv gevinstlinje for at give gevinst, men kan lige så godt være spredt tilfældigt ud over spillepladen. Får man 3 eller flere scattersymboler, vinder man gratisrunder, og hvor mange gratisrunder, man får, beror på hvor mange scattersymboler, som vises. Gratisrunder spilles for samme indsats, som i den spillerunde, hvor man vandt dem.

Scattergevinster
3 scattersymboler ger 10 gratisrunder
4 scattersymboler ger 20 gratisrunder
5 scattersymboler ger 50 gratisrunder

Far man tre eller flere scattersymboler mens, man er i en gratisrunde, vinder man yderligere gratisrunder, som tilføjes til dem, man allerede har vundet.

Sammenfatning
Alien Robots er en video spilleautomat, hvor man har mulighed for at vinde rigtigt store penge, hvis heldet er med en – faktisk helt op til 50.000 mønter! Spillet har de klassiske funktioner i tillæg til den herlige 243-måder-at-vinde-på-funktion, som gør, at man vinder uafhængigt af gevinstlinjer. Den udvidede Sticky Wild-funktion gør, at gratisrunder kan blive en rigtigt lukrativ affære!

Spil Alien Robots gratis her hos DanskeSpillemaskiner.com!