A NIGHT IN PARIS

Velkommen til Paris! Slotmaskinen A Night in Paris fra Betsoft Gaming er en spilleautomat for alle, som har prøvet at lege politiet efter røverne. Her på siden kan du spille en demoversion af spillet, så længe du har lyst. Når du senere vil spille for rigtige penge, kan du blive medlem hos Vera John via os og få glæde af en fin velkomstbonus.

A Night In Paris Spilleautomat

Bonjour! I A Night in Paris tager os til Frankrigs hovedstad for at se hvilke farer og lyssky affærer, som foregår der, når almindelige mennesker sover. Følg politimanden Jerome LaBaste i hans jagt på skurke og hjælp ham med at gøre Paris til et mere hyggeligt sted for besøgende. Lykkes det dig, kan du regne med, at du bliver godt betalt for arbejdet!

A Night in Paris er en spilleautomat fra Betsoft Gaming og er en del af deres umiskendelige Slots3-serie. Som sædvanligt, når det slotmaskiner fra Slots3-serien, bliver du budt på en fantastisk lyd- og billedoplevelse med levende animationer og nydelig musik.

Rent teknisk er A Night in Paris en spilleautomat, som byder på 30 aktive indsatslinjer, fem hjul og tre rækker. Således er det en ganske standardiseret spilleautomat fra Betsoft, som vi taler om her. Der er mange forskellige gevinstkombinationer, og nogle symboler trigger integrerede specialfunktioner.

A Night in Paris har et integreret bonusspil, som kan lede til store gevinster. Bonusspillet aktiveres ved, at du rammer tre scattersymboler i form af tavler et eller andet sted på spillepladen. Du tages så til et museum, hvor du skal vælge, hvad den langfingrede tyv går efter. Du kan vælge mellem en vase, en buste og en tavle. Vi vil ikke afsløre for meget om, hvad der sker, men gevinsterne kan blive rigtig gode, og du bliver budt på underholdning i form af en animeret sekvens.

Hvis man får tre politisymboler på spillepladen, så har man aktiveret freespins-runden i A Night in Paris. Her er der chance for store gevinster, uden at det koster dig noget ekstra som spiller. Samtidigt med, hjulene spinner, følger du en sjov sekvens, hvor Jerome LaBaste jager tyven rundt i Paris’ gader. Latter advarsel!

I øvrigt er gevinstsymbolerne, hvad man kan forvente sig af en spilleautomat med Frankrig som tema. Du ser billeder på Eiffeltårnet, forelskede par på romantisk middag, croissanter og meget andet. Alt er som sædvanligt, og når det gælder Betsoftautomaterne, er de rigtig flot animeret.

A Night in Paris er en spilleautomat, som du med stor sandsynlighed vil komme til at kunne lide. Grafikken og lyden er noget af de bedre, vi har set, og der er mange underholdende specialfunktioner, som tilsammen med gode gevinstchancer gør A Night in Paris til en gedigen spilleautomat.